Спечелете парични награди от Vipa


Краен срок - 9 август 2019

За да участва в играта, потребителят трябва да закупи пакет Випа с промоционална лента, комуникираща промоцията, и може да спечели: купон за Випа Випси 45г, купон за Випа Чипс 40г, Випа Чипс 60г или купон  на стойност от 2,5 и 10 лева. Продуктите, участващи в промоцията са: Всички продукти Випа  с промоционална лента, комуникираща промоцията. Общият брой на всички промоционални опаковки Випа, участващи в промоционалната игра е 632800.

Из всички тези опаковки с промоционална лента поединично и на случаен принцип са разпределени общо :

52 740 промоционални купона, указващи, че потребителят печели опаковка от Випа Випси 45г,
13 195 промоционални купона, указващи, че потребителят печели опаковка Випа Чипс 40г.
4 400 промоционални купона, указващи, че потребителят печели опаковка  Випа Чипс 60г
440 промоционални купона, указващи, че потребителят печели 2 лв.               
150 промоционални купона, указващи, че потребителят печели 5 лв.
75 промоционални купона, указващи, че потребителят печели 10 лв.

Всички  купони, намиращи се в опаковките Випа, комуникиращи промоцията, са печелившино не всички опаковки на продукти, участващи в промоцията са печеливши.

Общият брой на печелившите опаковки Випа е 71 000 броя от общо 632 800 броя опаковки,    участващи в промоционалната игра.

Разпределението на печелившите опаковки измежду всички опаковки, участващи в промоцията, е на случаен принцип и организаторът не гарантира поредност и подредба на печеливши и непечеливши опаковки. Всички  купони, намиращи се в опаковките Випа, комуникиращи промоцията, са печеливши. За да може да получи своите награди, участникът трябва да запази печелившия талон и да го предаде в един от магазините – наградни центрове в цялата страна. Един спечелен талон дава право наедна награда изобразена на съответния талон от изброените награди!

1 брой безплатен Випа Випси 45г  (без значение от вида и вкуса на съответният продукт)
1 брой безплатен  Випа Чипс 40 г  (без значение от вида и вкуса на съответният продукт)
1 брой безплатен Випа Чипс 60 г  (без значение от вида и вкуса на съответният продукт)
1 брой банкнота от 2 лв.
1 брой банкнота от 5 лв.
1 брой банкнота от 10 лв.

Организаторът си запазва правото по всяко време да допълва или променя настоящите официални правила на Играта, като промените влизат в сила само след оповестяването им на: https://gracia-bg.com/правила-и-условия-игра-vipa/

Организаторът има неотменимото право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това публично,  в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Правилата или форсмажорни обстоятелства, като в тези случаи не се дължи компенсация на участниците.

За контакти с организатора на Играта: 032/9645438

ЛИНК за участие

4 Коментари

  1. Защо магазините на Бул маг в Шумен не дават наградите от печелившите талончета,въпреки че продуктите са закупени от тях?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За контакти с организатора на Играта: 032/9645438

      Изтриване
  2. От кои магазин мога да си взема наградата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Играта е приключила през месец август. Не може да ви дадем информация дали някъде са останали награди. Ако желаете свържете се с организатора на телефон 032/9645438

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара