Спечелете 2000 стъклени чаши и 2 000 000 бири Шуменско


Краен срок - 15 септември 2019

Промоцията стартира на 13.05.2019г. и e валидна до 15.09.2019г. . За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията, промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди. Описаната награда бира в точка 5 трябва да бъде предявена за получаване в обозначените със стикер наградни центрове най-късно до 15.09.2019г. Описаната награда чаша на „Шуменско“ в точка 5 трябва да бъде предявена за получаване най-късно до 15.09.2019г. като спечелилият трябва да се обади на потребителската линия тел.: 0 800 11 500 и да предостави информация за контакт- име, телефон и настоящ адрес. След тази дата Организаторът не е задължен да предоставя награди.

Участващата търговска марка е Шуменско, в съответните опаковки: Шуменско, оборотна бутилка 500 мл. и Шуменско светло кен 500 мл

Участващата опаковка ще бъде идентифицирана с промоционален етикет (колие с посланието „2 000 000 награди“), а печелившите бутилки ще имат символ на бутилка или символ на чаша под капачката на бутилката или езичето на кена.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоцията, са следните: Бира Шуменско светло оборотна стъклена бутилка 500 мл. – 2 000 000 броя и 2000 броя стъклени чаши на „Шуменско“.

Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да закупи участващите в промоцията опаковки и да провери дали има един от двата печеливши символа под капачката или езичето на кена, изображенията на които са показани в т.8 по-долу. Гореупоменатите награди, а именно бира или чаша, печелившият ще получи по начин, описан в точка 7. Под непечелившите капачки и езичета на кен няма отпечатан символ или текст.

Участниците, спечелили бира, ще могат да я получат в предварително определени наградни центрове, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печеливша капачка или езиче на кен. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите ще бъде публикувана на http://shumensko.bg/. Списъкът с наградните центрове може да бъде променян в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията http://shumensko.bg/. Едно лице може да вземе максимум пет броя награди в един ден от един награден център, след изпълнение на условията по точка 8. В случай, че наличностите в търговския обект не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг обозначен със стикер награден център. Участниците, спечелили чаша, ще трябва да се обадят на потребителската линия на тел.: 0 800 11 500 и да предоставят информация за контакт - име, телефон и настоящ адрес за обратна връзка. Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – чаша в рамките на 4 седмици след получаването на контактната информация. Спечелилите чаши участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

Наградите ще се предоставят на участници, имащи право да участват в промоцията (лица над 18 години), срещу валидна печеливша капачка или езиче на кен, само ако печелившият символ е отпечатан от Организатора или от негов подизпълнител на оригинална промоционална капачка или езиче на кен. Промоционални капачки или езичета на кенове, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или съдържат топографски и други грешки, включително манипулация на капачка или езиче на кен, се считат за невалидни и се обезсилват.

Печелившите символи, изобразени под печелившите промоционални капачки и езичета на кен, са следните:



При печатна грешка или друг вид недоразумение, или нередовна капачка или езиче на кен, Карлсберг България АД и търговците на дребно, които продават промоционален продукт, не носят отговорност.

ЛИНК за участие

52 Коментари

  1. На езичето на моето кенче има надпис БИРА. Печеля ли нещо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, печелите бира. Потърсете наградата си в наградните центрове.

      Изтриване
    2. А къде са тези центрове? В няколко магазина питах договора е незаменяме

      Изтриване
    3. В сайта на Шуменско има карта, в която са отбелязани участващите магазини.

      Изтриване
  2. Къде в Кюстендил има награден център?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вижте на картата в сайта на Шуменско, доста обекти са, не знаем в кой квартал ви е най-удобно, за да ви посочим конкретен магазин.

      Изтриване
  3. Здравейте, от Велико Търново съм. Отивам в обект маркиран със стикер участващ в играта. Отказват да ми бъде дадена награда. Моля, свържете се с търговският си представител за района, за да бъдат механизмите на играта коректни към всички. Търговският обект е в гр. Велико Търново ул.Освобождение 47 ЕТ Ками - Мирослав Николаев. Оставям и телефон за контакт с мен при нужда - 0887924068 Матева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, госпожо Матева. Не пишете на когото трябва. Ние не сме организатори на играта и нямаме нищо общо с тях. Нашият сайт популяризира игри и конкурси с награди, не раздава такива.

      Може да пишете на организаторите на страницата им във фейсбук или на телефон 0 800 11 500

      Изтриване
  4. А във поморие откъде да си вземем наградите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вижте на картата в сайта на Шуменско, има 7 обекта в Поморие.

      Изтриване
  5. Вече на два пъти ми се случва , под езика на опаковка кен , няма синвол бутилка , а надпис : БИРА , значи ли това , че печеля бира подарък ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, печелите бира. На кенчетата има надписи, а не символи, защото няма място.

      Изтриване
  6. Ot sofiq sum koi sa turgovskite obekti za vzimane na bira che nerazbiram

    ОтговорИзтриване
  7. Във София от къде се получават наградите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Въпросът над вашия е същият. Вижте в сайта на Шуменско, има изброени обекти за всеки град.

      Изтриване
  8. За мене са пълни мошеници може ли КАУФЛАНД да продава хиляди стекове с бира и когато им занесеш езичетата от кеновете с бира да ти отговаеят че те не раздават награди и неги интересува ,това бело работа на производителя.Аз имам само 6 езичета от кеновете на шуменско но явно няма и да си ги взема защтото ако трябва да мина 100 км за 6 бири по хубаво да си купя 20 срещту заплаштане и то от по добра марка .

    ОтговорИзтриване
  9. А пък на моето езиче на кена има 4 символа които повече приличат на точки , а не на букви. Дали печеля нещо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма как да ви отговорим, не знаем каква реално е ситуацията. Най-добре направете снимка на символите и изпратете запитване до организаторите.

      Изтриване
  10. Като не ти осребряват капачките какви печалби давате само лъжете хората

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ние не лъжем хората, защото нашия сайт не раздава награди. Ако имате проблеми с наградите на Шуменско, моля пишете на тях.

      Изтриване
  11. Трябва ли да заплаща е амбалажа ако спечелим бутилка бира?

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте, под езичето на кена има цифра 1, а под нея W12B. Означава ли, че печеля нещо?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не печелите. По-горе в публикацията има снимка какви са символите под езичето на кенчетата, с които печелите награди.

      Изтриване
  13. Здравейте, звъня на посочения телефон за заявяване на награди, но никой не ми вдига, има ли друг номер или друг начин да заявя наградата си?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвайте да им пишете във фейсбук или чрез формата за контакт в сайта на Шуменско - http://www.shumensko.bg/contact

      Изтриване
  14. Здравей те, какво значи нередовна капачка или печатна грешка и не носите отговорност...... Нали вашите машини правят тези илюстрации неги задаваме ние, и защо трябва да е толкова трудно и объркано вземането на така наречена печалба от пунктовете. 🙄 Направете така нещата че да са доволни клиентите от тази игра а не само да ги разкарвате по дадени пунктове и те заявяват че не дават тези (НАГРАДИ)........ 🙄

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, нашият сайт събира на едно място игри и конкурси и ги популяризираме. Не сме отговорни за провеждането на промоцията на Шуменско. Свържете се с организаторите, ако имате проблеми с техните продукти.

      Изтриване
  15. Привет!Трябва да се връщат празни бутилки при получаване или бутилките са безвъзмездно?!

    ОтговорИзтриване
  16. Защо толкова трудно и сложно и почти невъзможно е направено получаването на такива ниско стойностни награди?

    ОтговорИзтриване
  17. Защо ми отказват получаване на печалба, след като сте написали, че същите се предявяват до 06.09.2019?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, нашият сайт събира на едно място игри и конкурси и ги популяризираме. Не сме отговорни за провеждането на промоцията на Шуменско. Свържете се с организаторите, ако имате проблеми с тяхната игра.

      Изтриване
  18. Аз имам чаша от каде да си я земя и валидна ли е още промоцията

    ОтговорИзтриване
  19. Значи работата е менте има капачки, които не можем да обменим а се предлага още промоционална бира ! Поредната бг измамническа схема !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, нашият сайт събира на едно място игри и конкурси и ги популяризираме. Не сме отговорни за провеждането на промоцията на Шуменско. Свържете се с организаторите, ако имате проблеми с тяхната игра.

      Изтриване
  20. Ще подам жалба до КЗП, защото търговците отказват да дават печалбите, а в условията на играта пише, че ще се дават до 06.09.2019г.!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, нашият сайт събира на едно място игри и конкурси и ги популяризираме. Не сме отговорни за провеждането на промоцията на Шуменско. Свържете се с организаторите, ако имате проблеми с тяхната игра.

      Изтриване
  21. Защо в Ямбол не давате награди след 31.08.2019 по разпореждане на търговските представители.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, нашият сайт събира на едно място игри и конкурси и ги популяризираме. Не сме отговорни за провеждането на промоцията на Шуменско. Свържете се с организаторите, ако имате проблеми с тяхната игра.

      Изтриване
  22. Питам в Lidl, не приемат печеливши, питам в кварталния павилион от където купувам, не вземат....е....няма да купувам вече Щуменско, и срока изтекъл, ами да се вземат наградите докато се печели все пак от отпечатаните. Ще сезирам Комисията за защита на потребителите, няма да продавате маркирани, що за рекламна кампания, подвеждате хората....

    ОтговорИзтриване
  23. След прочита на другите коментарии, явно сте вземали хората за будали, като мафията която ни управлява и вие сте част от нея. А и от къде накъде Шуменско от Сърбия.....айде бе маймуни......

    ОтговорИзтриване
  24. Срока уж е до 15.09.19 а никой не иска да ги дава наградените бири. Всички сте едни големи лъжци. Не ви е срам.

    ОтговорИзтриване
  25. Преди малко си взех Кен на шуменско и имам надпис под езичето (Бира )но май закъснях или го пуснаха късно наградата

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Промоцията е приключила. Не може да ви дадем информация дали някъде са останали награди.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара