Спечелете скрин, табуретка и етажерка от Ем Дизайн


Играта е приключила!

Печеливши:
* Марияна Кирилова - скрин
* Valeriq Kostova - табуретка
* Златина Петкова - етажеркаПразници и подаръци🐑🌸🎁
Спечели един от нашите три подаръка.

Какво трябва да направиш? Просто "кажи" ДА 😉

📝Напиши в коментарите искаш ли да спечелиш подарък от Мебелни салони ЕМ ДИЗАЙН, ще ти отговорим на лично съобщение, за да те включим успешно в играта, последвай инструкциите (отнема само 30 секунди) и на 13.05 ще обявим трима печеливши. Ще може да спечелите една от трите награди - скрин, етажерка или табуретка.

При публикуване на няколко коментара от един и същ потребител - всички те се считат за едно участие на потребителя.

В играта могат да участват всички български фейсбук потребители с валиден фейсбук профил. При съмнение за достоверността и валидността на профил на участник, организаторите могат да го дисквалифицират от играта по всяко време, по тяхна преценка и без предупреждение.

Играта е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Ем Дизайн ЕООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи), които нямат право на участие.

Играта не е обвързана с покупка. Наградите могат да бъдат отказани за получаване от техните получатели с писмено искане чрез изпращане на лично съобщение до фен страницата на фирмата или на имейл admin1@emdesign.bg

Печелившият следва да осъществи връзка с emdesign.bg посредством лично съобщение във фейсбук страницата https://www.facebook.com/emdesign.bg/ или на имейл admin1@emdesign.bg, за допълнителни уточнения как да получи наградата си.

Непотърсени награди в срок до 14 дни се анулират.
Печелившият участник ще бъде изтеглен на 13.05.2019г.

Името на печелившия участник ще бъде обявено във фейсбук страницата на emdesign.bg с url адрес: https://www.facebook.com/emdesign.bg/ на 13.05.2019г. Предоставяйки имейла си, участникът се съгласява да получава промоционално съобщения от Ем Дизайн ЕООД. Ако участникът не иска да получава промоционални съобщения по имейл, той може да изяви това желание, като напише в messenger: “не желая да получавам имейли”.
Facebook Inc. не организира, провежда, спонсорира, финансира или участва по какъвто и да е пряк начин в настоящата игра.

Благодарим на всички участници и желаем успех!


Краен срок - 13 май 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара