Играй за страхотни награди с DEVIN Изворна


Краен срок - 9 юни 2019

Какво те кара да се чувстваш добре?

Ние, българите, сякаш малко се страхуваме от щастието. Свикнали сме да го подминаваме. Трудно споделяме хубавото, защото очакваме да се случи нещо лошо. Може би се дължи на балканския ни характер, на историята или на несбъдналите се надежди за по-добър живот. Но в същността на всичко стои нашата несигурност. Страхът да се отпуснем и да се наслаждаваме на живота.

Щастието е истинско, само когато е споделено. То е в малките неща, които изграждат големия пъзел, наречен живот.  Често забравяме за това в натовареното ежедневие, а всъщност ни трябва съвсем малко, за да се почувстваме щастливи. За да го усетим, е достатъчно да се огледаме наоколо. И да разберем, че няма нужда да го търсим. Защото вече имаме всичко, от което се нуждаем. Щастието в вътре в нас, трябва само да го усетим. Тук и сега.

Какво те накара да се чувстваш добре днес?

Включи се в нашето предизвикателство и играй за страхотни награди с DEVIN Изворна! Разкажи ни какво те кара да се чувстваш добре и можеш да спечелиш стъклена бутилка за многократна употреба, безплатна вода за 1 година или отговорът ти да бъде отпечатан върху специалната ни серия етикети.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

* Стъклена бутилка Prue Water –   сто (100) броя;

Наградата стъклена бутилка Pure Water ще бъде изпратена чрез куриерска фирма до адрес, посочен от печелившия участник.

* безплатна доставка на вода за една година – десет (10) броя, което включва:

Доставка на максимум четири (4) разфасовки от 19 л. Devin Изворна на месец – общо максимум четеридесет и осем (48) разфасовки от 19 л. за период от една (1) година, които доставки могат да се извършат както еднократно, така и на месечна база;

Диспенсър за временно ползване аз период от една (1) година, който започва да тече от датата на първата доставка;

* отпечатване на послания върху етикета на бутилкa Devin Изворна (0.5л, 0.75л и 1,5л) – 60 броя ;

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

За да участва в Играта всеки Участник трябва да посети страницата www.izvorna.bg/otdai-se-na-dobroto-chuvstvo-promo да отговори на въпроса „Какво те накра да се чувстваш добре днес?“, да предостави име и фамилия, имейл адрес, град, възраст, да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и след това да натисне бутон „Изпрати“.

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти в Играда, като повече отговори дават по-голяма възможност за спечелване.

Всеки регистрирал се Участник участва в томбола за спечелването на една от описаните в т. 6.1 награди. Печелившите на някоя от наградите, описани в т. 6.1.1. и т. 6.1.2. ще бъдат определеяни на случаен принцип, докато тези, спечелили наградата от т. 6.1.3. ще бъдат определени въз основа качеството на посланията, от служителите на Девин ЕАД.

С регистрацията си в Играта по реда на т.7 по-горе всеки Участник може да спечели някоя от наградите, описани в т. 6.1.

Определянето на печелившите Участници за наградите ще се извърши след приключването на играта на 09.06.2019 г. в срок до 14.06.2019 г.

Наградите описани в т. 6.1.1. и т. 6.1.2. ще бъдат изтеглени чрез провеждането на томбола на случаен принцип измежду всички регистрирали се в рамките на Периода на провеждане на Играта, докато спечелилите награда от т. 6.1.3. ще бъдат определени от служителите на Девин ЕАД въз основа тяхното качество и съдържание. Участник, спечелил някоя от наградите от т. 6.1.1. и/или т. 6.1.2. не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

Имената на всеки печеливш Участник, както са посочени в регистрационната  форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на адрес: www.izvorna.bg/otdai-se-na-dobroto-chuvstvo-promo, в срок до 14.06.2019г. Печелившите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда и по и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от него/нея в регистрационната форма.

Печелившият Участник трябва в срок до 5 (пет) работни дни дни, считано от датата на публикуване на имената му/ѝ на интернет страницата на Devin Изворна съгласно условията на т.9.3, да изпрати имейл на igra@izvorna.bg с потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен валиден адрес за доставка.

Ако Организаторът не получи от уведомения Участник имейл с потвърждение, че ще приеме наградата, в рамките на срока, посочен в т. 9.4, Участникът губи правото да получи наградата си.

Разходите във връзка с доставката на наградите са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара