Спечелете Mercedes-Benz S-Class и още над 1000 награди от Шоуто на Слави


Печеливши: https://sedemosmi.tv/печеливши/


Регистрацията на всеки потребител се извършва лично, чрез въвеждане на лични данни: три имена, ЕГН и телефон в специален микросайт final.slavishow.com С извършване на регистрацията, потребителите се съгласяват с Общите условия.

Всеки потребител може да се регистрира за участие в томболата еднократно.

Всеки ПОТРЕБИТЕЛ може да участва в томболата за спечелване на предмет, подарен от гост в „Шоуто на Слави“.

Всички подаръци са въведени в база данни с уникален номер, описание и снимка Посочената база данни е достъпна на интернет-страница slavishow.com.

/Изм. 05.07.2019г./ Посредством софтуер за случаен избор се определят имената на печелившите зрител/и, регистрирал/и се за участие в томболата чрез въвеждане на лични данни: три имена, ЕГН и телефон, както и предмета, който печели съответния зрител.

/Изм. 05.07.2019г./ Спечелилият зрител, както и подаръка, който той печели се определят на случаен принцип чрез софтуер за случаен избор от база данни, съдържаща имената на всички регистрирали се за участие зрители и подаръците с номер и снимка. Организаторът оповестява по избран от него начин имената на спечелилите и подаръците, които са спечелени от всеки от тях.

/Изм. 05.07.2019г. и 22.08.2019г./ Времето за изтегляне на печеливши ще бъде оповестено на интернет-страница slavishow.com като крайният срок за изтегляне на печелившите е 30.12.2019г..

Потребител, който се регистрира за участие в томболата, участва във всяко теглене, освен в случай че спечели подарък. Потребител, който спечели подарък не участва в следващи тегления на томболата.

Подаръците се получават от спечелилите лица лично или чрез пълномощник с нотариално заверено изрично пълномощно в офиса на Организатора. Времето за получаване на спечелилите подаръци се оповестява допълнително от Организатора чрез допълнение на настоящите общи условия или нарочно съобщение в интернет-страница www.slavishow.com Организаторът има право да връчи подаръците на спечелилите лица в „Шоуто на Слави.

При връчване на подаръка Организаторът проверява самоличността на спечелилия и съответствието на неговите лични данни с предоставените при регистрацията. В случай на несъответствие потребителят няма право да получи спечеления подарък като Организаторът има право да анулира тегленето на съответната награда и да заличи регистрацията на Потребителя. В този случай тегленето на печеливш за съответния подарък се извършва повторно.


Краен срок - 6 юли 2019

ЛИНК за участие

68 Коментари

  1. Защо графата "не съм робот"не е активна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвайте с друг браузър, при нас няма проблем, всички полета са видими.

      Изтриване
  2. как може да Се регистирам

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На края на публикацията има "Линк за участие", кликнете на него и там има форма за регистрация.

      Изтриване
  3. Желая късмет на Слави и Куко-бент,както и на всички участници

    ОтговорИзтриване
  4. Най харесваното от мен предаване

    ОтговорИзтриване
  5. Във всяко едно има по нещо уникално/индивидуално. Но "по-силни" считам предаванията с участието на Иво Сиромахов. Дерзайте, момчета. Светът е пред вас !!!

    ОтговорИзтриване
  6. Ще ми липсваш,Слави...😔Ще ми липсваш Краси..😔.Ще ми липсвате всички вие ,които правите това шоу толкова интересно,забавно,смешно и понякога тъжно и истинско , отразяващо действителните факти в нашата държава...Желая на всеки от Вас здраве,успех и разбира се любов (накъде без нея😊 )!

    ОтговорИзтриване
  7. Здравейте ВСИЧКИ ОТ ШОУТО НА СЛАВИ, ЩЕ МИ ЛИПСВАТЕ МНОГО,АЗ СЪМ НА 72 ГОДИНИ И МИ Е ТЪЖНО,ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ОЧАКВАМ В 22.30ч.ВАШЕТО ВЕЛИКОЛЕПНО И РАЗВЛЕКАТЕЛНО ШОУ."БАГОДАРЯ ВИ"

    ОтговорИзтриване
  8. Слави ,ти си един достоен за уважение Човек.Ще ни липсва шоуто ти,но се надявам пак да те виждаме занапред.Израстнала съм с Вашето шоу и всеки ден слушам ваши песни от уникалните концерти,които правихте.Гордеем се с Вас ,Велик Българин.Продължавайте смело напред

    ОтговорИзтриване
  9. Защо при финализиране на регистрацията и при попълнени всички полета и потвърдено"не съм робот" ми изписва, че"вече има регистрация с посочения ЕГН?И така при всички многократни опити? Благодаря!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Най-вероятно вече имате регистрация. Ако нямате такава, пробвайте през друг браузър. Ако и тогава не стане, пишете на организаторите.

      Изтриване
  10. Слави вие сте N1.Не се предавай.

    ОтговорИзтриване
  11. Защо е необходимо да се посочва ЕГН ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Организаторите така са преценили, не знаем за какво го изискват.

      Изтриване
  12. Момчето от учин дол се задържа толкова години на екрана. Аз съм от Гривица. Винаги съм се гордял със съгражданин ат си Слави!Успех със всички начинанията
    👍 🍀 🥂

    ОтговорИзтриване
  13. Слави,вие сте номер едно. Ще ни липсвате.Успех на целият ви екип.

    ОтговорИзтриване
  14. Слави, и всички вас от екипа обичам вииииии.

    ОтговорИзтриване
  15. Слави ,уважение и респект към теб и всички твои колеги.♥️♥️♥️

    ОтговорИзтриване
  16. Аве сигурен съм че това не е "КРАЯТ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ"- а само на този проект. Не мисля че човек занимавал се цял живот с шоу бизнес ще се предаде така лесно.Ще чакам с нетърпение.Аве децата ми израснаха с това предаване кой не го познава Слави Трифонов ???Заради Венко синът ми се записа на ударни инструменти.Аве мога още много да говоря .ама искам да кажа само едно-СЛАВИ Е БЪЛГАРИН а не АРМЕНЕЦ

    ОтговорИзтриване
  17. Аз пък искам да спечеля само една снимка на всички участници от "Шоуто на Слави".Ей така за спомен.

    ОтговорИзтриване
  18. Г-н Трифонов,
    Батко Слави,иска ми се да изтрия 31-ви от календара....За6то?Много 6те ни липсвате.Аз израснах с Вас...
    Поздрави на всички.Обичам ВИ Слави,Краси,Иво,Борката,Годжи,Венко,Йордан,Ванката,батко Илия,Евгени,Цецко,дамите от екипа и всички от екипа зад кадър...Много здраве

    ОтговорИзтриване
  19. Желая попътен вятър на всички от Шоуто на Слави.Вие сте велики професионалисти и доказахте че няма невъзможни неща когато има екип.

    ОтговорИзтриване
  20. Слави ти си най- добрия най- великия шоумен няма друг като теб моля те само за едно сбъдни мечтата на моята съпруга да се срещне с вас вие сте велик и добър човек и ще я разберете ако се срещнете ,че съм имал право желая на вас и вашия екип попътен вятър за напред и вместо сбогом казвам до скоро виждане ,защото не мога да повярвам ,че няма да ви виждаме ! Надявам се да ми удолетворите молбата !

    ОтговорИзтриване
  21. Обичам това предаване много ще ми липсва надявам се да успеете в следващите начинания

    ОтговорИзтриване
  22. Това шоу е прекрасно надявам се да успеете в следващия начин

    ОтговорИзтриване
  23. Кога ще обявят печелившите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Неповторими сте!Успех в новия формат!

      Изтриване
    2. Информация кога и къде ще бъдат изтеглени печелившите ще бъде оповестена на официалната интернет-страница на "Седем-осми" АД - www.sedemosmi.com

      Изтриване
  24. Кога ще обявят печелившите

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Информация кога и къде ще бъдат изтеглени печелившите ще бъде оповестена на официалната интернет-страница на "Седем-осми" АД - www.sedemosmi.com

      Изтриване
    2. Ама тя не е активна тази страница.

      Изтриване
    3. Не е, защото явно още няма информация. Когато има, ще я публикуват там. И ние не знаем кога, не сме организатори, нито сме свързани по някакъв начин с играта, ние само я популяризираме при нас.

      Изтриване
  25. Зад една велика държава стои един велик наро д
    ,който не го разбира почита и уважава узначава за дтръгнеш срещу нарарода си.

    ОтговорИзтриване
  26. Славчо,не е ли малко стара s klasata,нямаш ли нещо от 2019г.

    ОтговорИзтриване
  27. И това не е ли реклама,като в национална лотария,ще спечелиш,но задължително ще те покажем по телевизията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Реклама е - вие получавате награди, те получават известност, нищо безплатно или даром няма на този свят. Все пак участието не е задължително. Има си правила, там е описано какво се иска от участниците, ако не сте съгласни, не участвате.

      Изтриване
  28. Къде да проверим за евентуална печалба

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Информация кога и къде ще бъдат изтеглени печелившите ще бъде оповестена на официалната интернет-страница на "Седем-осми" АД - www.sedemosmi.com

      Изтриване
  29. Къде и кога ще бъдат обявени хората които са спечелили награда?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако прочетете коментарите над вашия, същия въпрос е зададен и вече му е отговорено - все още няма информация кога ще бъдат обявени печелившите, проверявайте на сайта www.sedemosmi.com

      Изтриване
  30. На седем осми няма нищо или аз нещо не правя като трябва?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, все още няма нищо. Там ще има информация, но не е ясно кога, ние също не знаем повече. Когато се появят печелившите, ние също ще ги публикуваме.

      Изтриване
  31. Номера е поне десет пъти на ден да проверявате на страницата на "седем осми"дали случайно не печелите.тъпо е.жена ми се е регистрирала и всеки ден е й казвам,че е тъпа....

    ОтговорИзтриване
  32. На седем осми нищо не отваря!
    Кога и къде да проверим наградите?

    ОтговорИзтриване
  33. То колкото е стара тази лимузина,ще стане още по стара,докато се решите да я подарите.и като не ви се дава,защо правите хората на балами?

    ОтговорИзтриване
  34. Аз пък искам мерцедеса,нищо че е бил стар.Ще си го карам докато съм жив и ще благославям Слави и екипът му.Бъдете живи и здрави и дано пак ви гледаме по някоя телевизия.Пожелавам ви и успех в политиката,и дано оправите тази прекрасна държава и този изстрадал народ!Още веднаж късмет и много успехи!

    ОтговорИзтриване
  35. Чакаме награди ще получим ли исветие

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Колкото вие знаете, толкова и ние. Все още няма информация кога ще се теглят наградите и кога и къде ще бъдат обявени печелившите.

      Изтриване
  36. Обичам целия екип на Слави,а него боготворя. Надявам се за нещичко за спомен ❤

    ОтговорИзтриване
  37. Следя нещата и мисля,че е време да се заведе дело срещу трифонов,за измама и умишлено разкриване на лични данни.а той колко дела е водил за съвсем незн.неща?подиграва се с бедния човек.

    ОтговорИзтриване
  38. май , май Слави ни хлъзна по пързалката. Подаръци няма да има.

    ОтговорИзтриване
  39. Подараци на куково лято.Бойко не е сам.

    ОтговорИзтриване
  40. Здравейте!Кога ще бъде томболата за подаръците?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямаме информация по въпроса. Пишете на организаторите, те ще теглят томболата.

      Изтриване
  41. На мен ми се струва, че данните който му ги дадохме за томболата ще ги използва като гласове за партията си.Той тази томбола я е направил за да събере много гласове и то фалшиви ако е тъка незнам поредния измами хората ще бъде.

    ОтговорИзтриване
  42. Дори пощата им не е актинна . Ако ще има подаръци , то ще са по време на някоя предизборна кампания . Жалко , Слави много ни разочава.

    ОтговорИзтриване
  43. Пълна лъжа и измама.Поне някаква информация да имаше защо се бави тая томбола.И това няма.Още не е почнал с политиката официално и първата му лъжа ЛЪСНА

    ОтговорИзтриване
  44. Чакаме томбола, ама не, кога ,ако е вярно?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямаме информация по въпроса. Пишете на организаторите, те ще теглят томболата.

      Изтриване
  45. И кои са организаторите?дайте тел.за връзка.а на вас админе,каква ви е ролята тук,да пренасочване хората нанякъде ли?А славчо се скри като мишка.и какво общо имат подаръците с учредяването на партията му,че се налага хората да чакат?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нашият сайт събира на едно място игри и конкурси и ги популяризира. Не сме отговорни за провеждането на игрите. Моята роля е да чета правилата и да ги преразказвам на хора, които не са ги прочели преди да участват и после питат по хиляда пъти едно и също.

      Как сте участвали в играта след като не сте прочели кой е организатор? В сайта е описано - „Оператор” или „Организатор“ е “Седем-Осми” АД, ЕИК 130589840, със седалище и адрес на управление в гр. София, район “Триадица”, пл.”България”1, НДК, зала 12. Телефон няма как да ви дадем, не сме следователи да го издирим.

      Също в правилата има следното: /Изм. 05.07.2019г. и 22.08.2019г./ Времето за изтегляне на печеливши ще бъде оповестено на интернет-страница slavishow.com като крайният срок за изтегляне на печелившите е 30.12.2019г.

      Изтриване
  46. Моля ви трябва ми тос Mercedes МОЛЯ

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара