Спечелете колелета от Фантастико и ядки АЯ


Краен срок - 31 май 2019

ЯДКИ АЯ СИ ХАПНИ И НАГРАДА СПЕЧЕЛИ!

Как да участвате? Отидете в един от магазините на Търговска верига ФАНТАСТИКО, купете ядки или семена АЯ от разфасовка 500 гр. за периода 01.05-31.05.2019. Регистрирайте касовата бележка на сайта www.aya.bg.

Може да спечелите едно от общо три колела!

Промоцията ще започне на 01.05.2019г. и завършва на 31.05.2019г. във обектите на ТВ ФАНТАСТИКО.

Потребителите, имащи право да участват в Томболата са Всички потребители, които:

    Закупят от търговски обект на ТВ ФАНТАСТИКО ядки и/или семена АЯ в разфасовка от 0,500 гр.
    Регистрират номера на касовата бележка и предоставят данни за контакт във формата, предоставена за конкретната активност в сайта aya.bg

Печелившите в играта ще се определят чрез томбола. В томболата вземат участие участниците, които отговарят на условията на томболата, описани по-горе и са регистрирали номера на касовата си бележка в съответствие с изискванията за участие в сайта aya.bg до деня на изтичане на срока на томболата във всеки отделен търговски обект.

Томболата се провежда в присъствието на тричленна комисия определена със заповед на организатора на играта.

До пет дни, от изтичане на срока на томболата, ВКУСНА ЯДКА АД ще се свърже с печелившите от играта, чрез оставения от тях телефонен номер.

Печелившите от томболата ще получат своята награда лично от представител на Вкусна ядка АД.

Крайният срок за получаване на наградите е петнадесет календарни дни от оповестяването на печелившите от ВКУСНА ЯДКА АД.

ВКУСНА ЯДКА АД не носи отговорност за неполучени и неизползвани награди в случай, че клиент, печеливш в играта не е посочил коректно своя мобилен номер, свързването с него е било невъзможно или след като не е потърсил наградата си в срок.

Наградата е колело /общо три броя колела за периода на активността/.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара