Спечелете грамофон PRO- JECT VT-E


Краен срок - не е посочен

Този път имате шанс да спечелите аудиофилския “Plug & Play” грамофон PRO- JECT VT-E с възможно най-лесната настройка и пускане в експлоатация, включващ дори и опция за захващане на стена!

Освен грамофона, победителят ще спечели и 10 плочи по избор от нашия огромен каталог, включващ най-големите звезди и хитове като Ava Max, Stormzy,  Dua Lipa, David Guetta, Sofua Reyes, Rita Ora, Bebe Rexha, Prince, Rod Steward, Еric Clapton, ZZ Top, Cher и още много други.

Само последвай плейлиста Topsify Bulgaria Top 40 чрез бутона „ВЛЕЗ, ЗА ДА УЧАСТВАШ“ по-долу, за да участваш в нашата игра и слушаш най-горещите хитове в България!

С участието си ти се съгласяваш с Официалните Условия.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Тези с техния Топсифай само разиграват игри и никога никой не побеждава в тях. Последната приключи още през март. победители няма и до днес. Същото ще е и с тази. Никакъв грамофон, никакви плочи няма да раздадат. Само лъжат, за да накарат повечко хора да им последват плейлистата, за да се издигне тя в рейтинга.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодарим за информацията. Ще направим проверка за организатора и ако наистина не обявяват печеливши, ще ги включим в черния списък и ще свалим играта им.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара