Спечелете дрехи за 5 години от LUCY Fashion


Краен срок - 31 май 2019

ИГРА С НЕВЕРОЯТНА НАГРАДА!

Последвай @lucyfashionhouse и коментирай "участвам" под под този пост, за да се включиш в единствената по рода си до момента игра на LUCY Fashion – 5 ГОДИНИ С LUCY!

Победителят ще има уникалната възможност да получава като подарък по една любима дреха от ВСЯКА нова колекция на LUCY - за следващите 5 ГОДИНИ!!! Искаш ли да се открояваш със стил, блясък и безупречен вкус - включи се в нашата игра!

Сега просто изчакай края на играта и стискай палци точно ТИ да си победител! И да – разгледай актуалните ни предложения за сезона в сайта или ако си фен на Facebook -  последвай ни и там!

Победителят трябва да може да докаже самоличността си. В случай, че по независещи от LUCY причини, не можем да се свържем с победителя или победителят не отговаря на условията посочени тук, след 3 дни ще бъде обявен нов победител и наградата ще бъде предоставена на него.

Победителят ще бъде избран на случаен принцип в присъствието на нотариус на 3 юни 2019. Победителят ще бъде обявен на страницата на LUCY в Instagram, на страницата на LUCY във Facebook, както и тук, в нашия сайт.

Победителят ще получи карта, на която е посочена наградата.

Победителят дава своето съгласие неговото лично и фамилно име, както и името на неговия Instagram акаунт и профилната му снимка да бъдат оповестени/публикувани от LUCY във връзка с играта.

Победителят получава правото да получи безплатно по един тоалет от всяка следваща колекция на LUCY по свой избор. Под „тоалет“ да се разбира един артикул – например панталон, гащеризон, сако, яке, палто, топ, риза, блуза, жилетка, пола, рокля или комплект (сет от горна и долна част или сако и пола, сако и рокля, сако и панталон, когато са обявени като комплект или сет в сайта).

Тоалетът не може да бъде заменян с паричната си стойност. Ако липсва желания от победителя размер на тоалета, той има право да си избере друг артикул от същата колекция.

Наградата ще бъде получавана в избран от победителя магазин от веригата на LUCY.

Срокът от 5 години обхваща всички нови колекции на LUCY, пуснати в периода 1 юни 2019 – 31 май 2024 година.


ЛИНК за участие

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара