Детски конкурс 'Нарисувай своята любима книга!'


Краен срок - 22 май 2019

Нарисувай своята любима книга!

По случай Празника на буквите - 24. май, Асоциация „Българска книга“ и членовете ѝ подаряват 11 книги и игри на 11 деца!

За да участвате, изпратете ни снимана или сканирана рисунка на Вашето дете, неговите име и години. Изискването е рисунката да бъде вдъхновена от любима книга на детето. Размерът и техниката на рисуване нямат значение, важни са ентусиазмът и идеята.

Очакваме да получим творбите на мейл m.dimitrova@abk.bg със subject КОНКУРС. Рисунки ще се събират от 3. май до 22. май, а нашето жури – членовете на екипа на Асоциация "Българска книга", ще изберат 11-те рисунки, които най-много са ги вдъхновили.

Наградите, осигурени от членовете на Асоциация "Българска книга", са заглавията: "Сбогом, дневнико!" на Ненко Генов, ИК "Хермес", Как да бъда ЯК на Богдан Василев и Михаил Баленков, изд. БГкнига, "Боби в Царството на зеленчуците" на Владимир Шишков и д-р Людмила Емилова, изд. Eunicata, "Гънка във времето" на Маделин Ленгъл, изд. @Locus Books, "Истории за малки и пораснали деца" на Любен Петков, Издателска къща ЗНАЦИ, "Кой светна Луната?” на Уики, изд. This And That/Туй-онуй, "100 игри за света и буквите", Издателство „Клевър бук” – книжки за малки герои, "Мистър Блис" на Дж. Р. Р. Толкин, Издателска къща БАРД, "Ние сме животните" на Делян Момчилов и Стен Дамянов, изд. CIELA Books "До всички момчета, които съм обичала" на Джени Хан, Издателство ИБИС, "Жабокът и чужденецът" от Макс Велтхаюс, Издателство "Леге Артис"

След като наградените бъдат избрани, наградите за всяко дете ще бъдат изтеглени на произволен принцип от наличните и обявени на 24. май.

Пожелаваме Ви успех!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара