Кампания 'Свежи Супергерои' на Kaufland


Краен срок - 7 юли 2019

Събирай подскачащите Супергерои и се забавлявай всеки ден

Kaufland мобилизира своя отбор от Свежи Супергерои, за да правят те всеки ден по-цветен, вкусен и полезен. Със своите суперсили те не само побеждават, но помагат и на нас за това.

Свежите Супергерои са тук, за да ни убедят, че си струва да се храним качествено. Те са част от усилията на Kaufland за един по-здравословен живот.

За всеки 25 лева от твоята покупка в хипермаркети Kaufland, в периода от 20 май до 7 юли 2019 година, вземи пакетче с топче Свеж Супергерой и два стикера - "щит" и Супергерой.

Залепи необходимия брой стикери-”щит” на съответното място в паспорта.
Паспорт може да получиш на касите на хипермаркети Kaufland, от Информация или да свалиш от сайта на Kaufland.
С всеки събрани пет стикера-”щит“ може да закупиш промоционален продукт с 50% отстъпка от редовната му цена.
Вземи желания от теб продукт и заплати на касата промоционалната му цена след представяне на паспорт с необходимия брой стикери-”щит”. Няма ограничения в броя на промоционалните продукти, които може да закупиш.

Промоцията е валидна в посочения период от 20 май до 7 юли 2019 година или до изчерпване на наличностите на топчетата и продуктите от колекцията на Свежите Супергерои. Всеки от продуктите може да бъде закупен на редовната му цена без стикери-”щит” или на промоционална цена, при представяне на необходимия брой стикери-”щит”.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара