Спечелете награда на стойност 10 000 лева от Velux


Краен срок - 28 юли 2019

Пролетта дойде, а с нея и желанието за нещо ново, свежо и здравословно в ежедневието ни – включително нов или обновен дом с повече естествена светлина и много въздух. За всеки от нас е важно да се чувства добре в своята къща, да живее в здравословна среда, а и може би наистина му е дошло времето!

Ако вече сте направили планове за строеж на новата Ви къща или отдавна отлагате ремонта на настоящата, сега е много подходящ момент да пристъпите към действие.

Ние от ВЕЛУКС България Ви каним да участвате в нашия конкурс за къщи с използване на покривни прозорци Моята къща с VELUX 2019. Включете се в него с проекта за Вашия строеж или ремонт и може да спечелите страхотна награда.

КАК? Изпратете ни готов проект на Вашата новострояща се къща или план за реконструкция на настоящата с включени покривни прозорци в чертежа и може да спечелите проектираните VELUX продукти като подарък.

КОГА?

Регистрирайте Вашия проект в периода от 1 април 2019 до 28 юли 2019 г. Най-добрият проект, който ще се определи чрез потребителско онлайн гласуване във Фейсбук и жури от архитекти, ще спечели проектираните покривни прозорци и/или други продукти VELUX, на обща стойност до 10 000 лв. с ДДС.

Участието в Конкурса не е обвързано с покупка на продукт.

Критериите, по които ще бъдат оценени проектите, са както следва:

• Общо обемно-пространствено решение, вкл. връзка с градоустройствен модел.
• Ефективно разпределение на дневната светлина в сградата и помещенията.
• Гледка и отношение към заобикалящата среда, в това число природа и съседни сгради.
• Ефективно използване на пространството под покривните елементи в обема и интериора на сградата.
• Представяне на проекта, пълнота и съответствие на проектната документация.

Победител от конкурса:

Проектът, който получи най-висока оценка от журито, ще бъде обявен за победител и ще получи като награда всички проектирани покривни прозорци, на обща стойност до 10 000лв. с ДДС, калкулирани по актуална ценова оферта.

Награда за гласуване:

При гласуването на потребителите от Фейсбук страницата ни, един от всички дали своя вот ще спечели на лотариен принцип СПА уикенд за двама, който ще бъде обявен до 7 работни дни след приключване на гласуването.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара