Спечелете ваучер на стойност 200 лв.


Играта е приключила!

Печеливш: Bozhidara Doncheva



Спечели ваучер на стойност 200лв. за пазаруване на remedium.bg!

Абонирай се за канала ни в Youtube. Остави коментар под това видео с отговор на въпроса "Какъв тип видеа би искал да гледаш в канала ни?"

Защото Вашето мнение има значение за нас!

Видеата могат да бъдат:

> Промоционални - представящи продукти и актуалната им цена
> Ревюта на продукти -  за кого са подходящи и струват ли си цената
> Образователни – съвети как да се грижим за здравето си
> Интервюта със специалисти – мнението на специалисти по различни теми

Не се колебайте да отговорите на въпроса със свои думи. В играта участват само коментари оставени под видеото в Youtube.

Играта ще се проведе от 02.04 до 14.05.2019г. На 15.05.2019г. ще обявим щастливия печеливш на случаен принцип във Фейсбук страницата на Аптеки Ремедиум и на wwww.remedium.bg

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ - 1 бр. ваучер на стойност 200лв. за пазаруване онлайн на www.remedium.bg

Участникът в играта, който печели наградата, ще получи уведомително съобщение от Аптеки Ремедиум, в отговор на което трябва да посочи контакти за получаване на наградата си – две име на и електронна поща. Ако печелившият не отговори на съобщението в срок от две седмици (14 календарни дни), неговата награда ще бъде предоставена на друг участник. Наградата на победителят бъде изпратена под формата на електронен ваучер и ще може да се използва само на  www.remedium.bg , но не и във физическите обекти на аптеки Ремедиум.  В случай, че лицето не заяви своята награда в срок от две седмици (14 календарни дни), неговата награда ще бъде предоставена на друг участник, избран на случаен принцип. След този период Организаторът няма задължението да предоставя награди. Не се допуска преотстъпване на наградата от спечелилия на друго лице.

Краен срок - 14 май 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара