Спечелете луксозен уикенд за двама в Банско


Краен срок - 23 април 2019

За да вземе участие в играта, лицето трябва да изпрати свои снимки, показващи и доказващи реалното му отслабване. Снимките се изпращат на email: vitaslimbg@gmail.com, придружени от кратка история, включваща имената, възрастта и килограмите, които лицето е свалило.
Победителят се съгласява неговите имена и имейл адрес да бъдат публично оповестени.

Наградата в играта, организирана от Витаслим ООД, е ваучер за уикенд за двама в луксозен апартамент в Regnum Bansko Apart Hotel & SPA 5* в Банско. Пакетът включва две нощувки за двама в Regnum Bansko Apart Hotel & SPA, 2 закуски, една вечеря, както и достъп до:

    - „Регнум СПА център”, включващ вътрешен басейн с детски сектор, джакузи, Финландска сауна, парна баня, шоков и тропически душ, зона за релакс, фитнес център;
    - „Регнум Аква Парк”, включващ външен басейн с полуолимпийски размери, външен детски басейн, външни водни пързалки, игрище за футбол, баскетбол или федербал. “Регнум Аква Парк” е отворен от 01.06 до 31 Август, или според климатичните условия;
    - „Регнум Баня Термал“, включваща външен басейн с детски сектор с минерална вода, външно джакузи с минерална вода. Можете да научите повече тук: http://www.regnumbanyathermal.com
    Хотелът организира транспорт по график до/от “Регнум Баня Термал”;
    - Външен 24 ч. паркинг при налични свободни места.
    Допълнителното настаняване на лица под 18-годишна възраст в апартамента, се извършва според условията и цените на хотела. Доплащането се извършва от победителя.

Спечелилият ще получи своята награда под формата на ваучер, съгласно установените общи правила. В настоящата игра ще се излъчи победител на 24.04.2019 г., избран на случаен принцип.

Обявеният победител, непотърсил наградата си в 7-дневен срок от датата на обявяване на наградата, губи правата си над нея.

Резервацията преди настаняване е задължителна, тъй като Победителят има право сам да избере датите за своята почивка. Резервацията и регистрация на ваучера става по телефон или мейл в хотел Regnum Bansko Apart Hotel & SPA.
Препоръчително е резервацията да бъде направена поне 10 дни преди пристигане. Победителят може да се свърже с Regnum Bansko Apart Hotel & SPA по един от посочените начини:
Телефонен номер на рецепция: +359 749 84 000
E-mail: regnum@regnum.bg

Победителят може да използва спечеления ваучер в удобно за него време в срок до 3 месеца от датата на обявяване на наградата. В случай, че победителят отмени резервацията си до 7 дни преди пристигането си в хотела, ваучерът ще бъде задържан и ще му бъде предложен алтернативен период за настаняване. Ако периодът на желаната резервация е след края на ваучера, победителят ще доплати в зависимост от сезона. В случай, че победителят не пристигне в заявеното на заявената от него дата без предизвестие, губи правото си да използва ваучера.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара