Спечелете 10 торти 'Червено кадифе' от сладкарници Неделя


Краен срок - 8 май 2019

Вкусна игра! Опита ли новото ни изкушение торта „Червено кадифе“? Ако още не си - сега е шансът ти да и се насладиш, а и да спечелиш награда! Как?

1. Качи снимка на торта "Червено кадифе" – вкусно парче или цяло изкушение
2. Отбележиш страницата ни – с check in или таг
3. Добави и хаштаг #ЧервеноКадифе.

10 късметлии ще спечелят цяла торта „Червено кадифе“!

За да се включи в Играта, Участникът трябва да изпълни някое от следните условия:

1. Да качи снимка с торта “Червено кадифе” от Неделя като пост във Facebook и да отбележи Сладкарница Неделя с таг като текст или да се отбележи, че се намира в конкретна сладкарница и да използва следния хаштаг: #ЧервеноКадифе.

2. Да качи снимка с тортата “Червено кадифе”от Неделя като пост или story в Instagram, да тагне профила на Сладкарница Неделя и да използва следния хаштаг: #ЧервеноКадифе. 
Снимките, които се броят за участие в играта, трябва да бъдат публикувани след 10.04.2019 и да бъдат публични, за да могат да бъдат достъпени лесно.

Участието в Играта не задължително е обвързано с покупка от страна на Участника.

Всеки потребител участва еднократно в Играта независимо от броя постове/сторита, които е публикувал.

Наградите в Играта “Малки моменти с Червено кадифе!” са  общо 10 броя талони за торта Червено кадифе (8 парчета) от Сладкарници Неделя. Всеки печеливш печели 1 брой талон за торта “Червено кадифе”.

Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип - 10 титуляра и няколко резерви. Организаторът ще се свърже с резервите в случай на дисквалифициране на титуляр по силата на т. 6 от текущите правила.

Печелившите участници ще бъдат 10 (десет) и ще бъде публикуван в отделен пост на Facebook страницата www.facebook.com/nedelya.bg и в Инстаграм профила на https://www.instagram.com/nedelya_thecakecompany на 09.05.2019 г.

Печелившите участници трябва да изпратят своите данни на специално създаден за целта e-mail, като преди това трябва да пишат лично съобщение на страницата на Сладкарници Неделя. Печелившите участници следва да изпратят данните си на посочения в потвърждение e-mail, които включват: две имена на получателя и информация от коя сладкарница биха искали да си получат подаръка. Данните (имената на получателя) се използват за целта на получаване на наградата.

Срокът за взимане на наградите е до 10 работни дни след потвърждение на мястото за получаване от страна на организатора.

Участниците губят правото си да получат наградата, ако не изпратят на посочения им адрес необходимата информация в рамките на 10 дни от датата на изпращането на личното съобщение към тях.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара