Спечелете 5 сребърни кюлчета-медальони от Fibank Gold&Silver


Краен срок - 21 април 2019

Избери едно кюлче-медальон от изображението и го посочи в коментар тук, под поста, като допълниш по какъв повод и на кого би го подарил. :) 💛

Петима късметлии ще спечелят кюлчето, което са посочили в своя коментар под поста.

Играта се провежда на официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook (https://www.facebook.com/Fibank). На 15.04.2019 г. ще бъде публикуван пост с изображение, което представя няколко кюлчета-медальони от Fibank Gold&Silver. Всеки потребител може да се включи с коментар под поста, като посочи само един от продуктите от изображението и опише защо избира конкретния продукт и по какъв повод би го подарил.
Потребител, включил се с коментар, отговарящ на условията, описани в т. 4.1., получава право на участие в тегленето на наградите от Fibank. Желаещите могат да се включат в играта до 21.04.2019 г., включително.

Един и същ потребител може да участва еднократно, като публикува само един коментар под поста. В случай че един и същ потребител публикува няколко коментара, ще се взема предвид първия коментар.

Наградите са общо 5 броя:
- 5 броя сребърни кюлчета-медальони от Fibank Gold&Silver.
- Всеки от петимата, изтеглени на случаен принцип участници, печели 1 кюлче-медальон, това, което е посочил в коментара си под поста за играта.

На 22 април 2019 г. ще бъдат изтеглени 5 печеливши участника, всеки от които ще спечели 1 сребърно кюлче-медальон (Това, което е избрал от изображението на играта, и което е посочил в коментара си под поста за играта.). Печелившите ще бъдат изтеглени чрез специализиран софтуер измежду всички, включили се в играта и дали своя коментар в определените срокове и спазили условията на участие.

Имената на печелившите участници ще бъдат обявявани в деня, в който е извършено тегленето, на Facebook страницата на „Първа инвестиционна банка“ АД (https://www.facebook.com/Fibank).

В тегленето на наградите нямат право да участват потребители на Facebook, които:
- не спазват настоящите Правила и условия за участие в играта;
- са служители на „Първа инвестиционна банка” АД;
- използват фалшиви, неоторизирани или дублирани профили във Facebook.
-използвали са нецензурни или обидни думи, или изрази.

Ангажимент на печелившите е да се свържат с Fibank, като изпратят лично съобщение на следния адрес https://www.facebook.com/Fibank/, като посочат трите си имена и телефон за контакт, за да бъдат уточнени детайлите по получаване на наградата.

Получаването на награда се удостоверява с Приемо-предавателен протокол, подписан от печелившия участник (съответно негов представител ) и от представител на Fibank (в съответния офис, където печелившият е заявил, че желае да получи наградата).


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара