Спечелете спа уикенд за двама в село Баня


Краен срок - 25 април 2019

Спечели 👫 уикенд за двама 👫 с пълно СПА 🛀🏻, закуски и вечери⭐ Гласувай с една от снимките по-долу, отговаряйки на въпроса:

Как ще пътуваш към предстоящата почивка? 🚗 с половинката или с компанията 🚌

В Играта могат да участват всички физически лица, които имат личен профил във Фейсбук и участват в Играта чрез него.

В рамките на посочения по-горе срок на Играта, на фейсбук страницата на радио N-JOY, ще бъдат публикувана анкета, в която участниците ще трябва да регистрират своя глас еднократно.

Всяко лице, което участва в анкетата, автоматично става участник в Играта и се включва в тегленето за наградата.

Наградата е уикенда за двама с включено пълно СПА, с включени две закуски и две вечери за двама в хотел „Аспа Вила“ – с. Баня, ул. Неофит Рилски № 49.

Наградата в Играта е осигурена от Организатора на играта.

Печелившият участник в Играта ще може да се възползва от наградата си, след като предварително уточни датите си на престой с хотел „Аспа Вила“ – с. Баня, ул. Неофит Рилски № 49, в зависимост от наличните възможности на хотела.

Всеки участник в Играта, който се е включил в анкетата, може да спечели наградата.
Тегленето на наградата ще бъде извършено на 25.04.2019 г., от представители на Организатора. Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници в Играта.

Печелившият участник ще бъдат обявен на 25.04.2019 г. на фейсбук страницата на Радио N-JOY https://www.facebook.com/RadioNJOYBulgariaЗа да получи наградата си, печелившият участник следва да изпратят на Организатора своите две имена, чрез лично съобщение от фейсбук профила, с който е участвал и спечелил в Играта, до фейсбук страницата на Радио N-JOY, в срок до 03.05.2019 г. (включително). До 7 (седем) календарни дни, в отговор представител на Организатора ще изпрати данни за контакт с хотел „Аспа Вила“ – . Баня, ул. Неофит Рилски № 49, с който печелившият участник следва да се свърже за уточняване на резервация в срок до 7 (седем) календарни дни от изпращане на данните от Организатора.

В случай, че в посочения по-горе срок печелившият участник не изпрати съобщение до Организатора,се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място ще бъде изтеглен друг печеливш.
Организаторът не отговаря, в случай че наградата не може да бъде предоставена и/или използвана поради невъзможност на печелившия участник, невалиден/неточен фейсбук профил, предоставяне на неточни лични данни, неспазване на настоящите правила, или поради наличието на технически или други пречки, свързани с конкретния печеливш или причини, извън контрола на Организатора.

Приемайки награди с пазарна стойност над 100 лева, печелившите се считат за уведомени, че имат задължение по смисъла на чл. 8, ал. 6, т. 2 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗЗДФЛ) и всички свързани условия в същия закон да декларират спечелената награда с подаване на Годишна данъчна декларация. Организаторът ще издаде служебна бележка на всички участници, които са спечелили такава награда. Във връзка с чл.73 ЗДДФЛ Организaторът ще подаде информация до Националната агенция за приходите за изплатените облагаеми доходи на физическите лица. Печелившите трябва да предоставят: три имена, ЕГН, настоящ адрес, имейл и телефон.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара