Спечелете преси за коса Brilliant Care


Краен срок - 13 май 2019

Съдомиялната пести енергия и щади околната среда! Знаете ли до колко енергия може да спестите за една година в сравнение с миенето на ръка?

Отговорете с коментар до 19 май и може да спечелите преса за коса Brilliant Care - за брилиянтна визия и извън кухнята!

Следете страницата ни и отговорете и на следващите въпроси от играта, за да увеличите шансовете си за награда.

В периода между между 18 април 2019 г. и 13 май 2019 г. ще бъдат публикувани 5 промо поста, свързани с играта „Предимства на съдомиялните: отговори и спечели”.

За да се включи в Играта, Участникът трябва да:
· Открие поне една от петте промо публикации на страницата Bosch Home Bulgaria.
· Да кликне върху линка в публикацията и да се запознае с предимствата на съдомиялни машини Bosch.
· Да отговори правилно на зададения в публикацията въпрос с коментар под съответната публикация.

Участието в Играта не е обвързано с покупка от страна на участника.

Един участник има право да публикува само по един коментар под всяка от
петте публикации в играта. Максимален брой допустими участия от един потребител е 5 – по едно участие за всяка една от петте промо публикации.

С публикуването на коментар под публикацията, потребителят потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила за участие в Играта.

Всеки потребител, който се е регистрирал успешно за участие в играта по реда на тези Официални правила и е спазил Общите условия, може да спечели награда: преса за коса Brilliant Care.

Печелившите участници са общо 5на брой и ще бъдат определени на лотариен принцип – по един победител за всяка една от петте промо публикации.

Един участник може да спечели само 1 (една) награда, независимо от броя на неговите участия в различните промо публикации.

Печелившите участници ще бъдат обявени в публикация на Facebook страницата Bosch HomeBulgaria https://www.facebook.com/BoschHomeBulgaria/ до 5 работни дни след изтегляне на победителите.

Печелившите участници, обявени най-късно до 24 май 2019 г., трябва да се свържат с нас на лично съобщение на страницата Bosch Home Bulgaria в срок от 10 дни, за да потърсят наградата си. Печелившите участници следва да изпратят лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/BoschHomeBulgaria, съдържащо две имена на лицата, телефон за връзка и адрес, на който да бъде изпратена спечелената награда. Печеливши участници, които не са изпратили своите данни в обявения срок, губят правото на получаване на спечелената награда и Организаторът си запазва правото на тяхно място да изтегли нови участници, на които да предостави наградата.

Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес до 7 работни дни от датата на получаване на данните за доставката, като разходите са за сметка на Организатора.
*Всяка предметна награда, получена при участие в настоящата Игра и при спазване на тези Официални правила, която е с пазарна стойност над 100 лева, подлежи на облагане съгласно ЗДДФЛ. Организаторът не носи отговорност при неспазване на задълженията на спечелилия участник по ЗДДФЛ. Съгласно ЗДДФЛ, осигурената награда е с пазарна стойност под 100 лева.


ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара