Спечелете 50 ваучера за събитие или преживяване за 150 лв. всеки


Краен срок - 31 май 2019

ПРОЛЕТТА НОСИ СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ И НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ТЕБ.

Пазарувай с БНП Париба Лични Финанси през април и май и се включи в нашата томбола с интересни награди.

    Купи желаните продукти на изплащане с потребителски кредит от БНП Париба Лични Финанси в периода от 15 април до 31 май 2019 г.

    Регистрирай номера на своя договор за кредит най-късно до 15 юни.

С РЕГИСТРАЦИЯТА СИ УЧАСТВАШ В ТОМБОЛА ЗА НЕУСТОИМА НАГРАДА.

Всеки, регистрирал номера на своя договор за кредит, има възможността да спечели една от нашите 50 награди.

ИЗБЕРИ ЕМОЦИЯ:
събитие на стойност 150 лева от www.eventim.bg/

или
преживяване на стойност 150 лева от www.gift-tube.com/

Печелившите участници от промоционалната кампания ще бъдат изтеглени на 21.06.2019 г. и ще бъдат уведомени на 28.06.2019 г. с телефонно обаждане на посочения в молбата за кредит личен телефон. Условията са валидни само при коректно и навременно изплащане на вноските. Кампанията не важи за договори за потребителски кредити, сключени при 0% оскъпяване.

Участник в Кампанията (наричан за краткост „Участник”) може да бъде само физическо лице, което сключи договор за потребителски кредит с префикс „CREX”, „CRED” и “CARD” или използва функционалността на издадената му кредитна карта „покупка на изплащане на равни вноски в кредитния лимит“, в периода от 15 април 2019 г. до 31 май 2019 г. и усвои и регистрира същия най-късно до 15 юни 2019 г.

Участниците се включват в Кампанията с всеки сключен договор за потребителски кредит или усвояване по кредитна карта, чрез функционалността „покупка на изплащане на равни вноски в кредитния лимит“ на стойност не по-малка от 150.00 / сто и петдесет/ лв. и за срок не по-кратък от 3 месеца за кредит/усвояване за покупка на изплащане (финансова услуга, предоставяна от „БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България”) от търговски обект в страната, включен в Кампанията, обозначен с рекламен плакат и/или в избрани сайтове на търговци при покупка онлайн, обозначени с текстово съобщение, с което приемат и Условията на настоящата Кампания.

Сключени договори за потребителски кредит със стойност на ГПР 0% не се включват в Кампанията.

В случай, че Участникът се откаже от своя кредит в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата на подписване на договора за кредит или погаси кредита си в условията на пълно или частично предсрочно погасяване до 15 юни 2019 г., той губи правото си на участие в разпределението на наградите, посочени в т. 3.1. от настоящите Условия.

В случай, че Участникът има текущо/и просрочие/я, по който и да е активен кредит към „БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А, клон България“ към 15 юни 2019 г., той губи правото си на участие в разпределението на наградите, посочени в т. 3.1. от настоящите Условия.
2.6. В Кампанията не могат да вземат участие служители на „БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България”, както и техни роднини.

Всеки Участник в Кампанията има право да получи само една награда, независимо от броя на усвоените договори за кредит или усвоявания по кредитна карта, след като регистрира номера на вече усвоения кредит на определената за целта страница на сайта на БНП Париба Пърсънъл Файненс: https://www.bnpparibas-pf.bg/nagradi . При регистрацията на кредита, Участникът задължително избира вида на конкретното събитие или преживяване, за което желае да получи награда ваучер.

Печелившите Участници ще бъдат определени чрез томбола, на случаен принцип, в присъствието на комисия от трима души. Тегленето на печелившите Участници ще се извърши на 21 юни 2019 г.

Печелившите Участници ще бъдат уведомени на 28.06.2019 г. от Дружеството, посредством телефонно обаждане на мобилен телефон, деклариран от Участника при сключване на договора съгласно т. 2.1 от настоящите Условия, с което ще се считат за уведомени. Компанията не носи отговорност при неполучено известие съгл. чл. 3.5. вследствие на некоректно подадена информация от страна на Участниците.

Наградите се изпращат с куриер, с обратна разписка на текущия адрес и/или ще бъдат изпратени по електронен път на електронна поща, декларирана от Участника в страницата за регистрация.. В случай, че някой от печелившите Участници не бъде намерен от куриера и наградата не му бъде доставена, той може да получи същата от централния офис на „БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А., клон България“, находящ се в гр. София, Бизнес София, сгр.14, най-късно до 15.08.2019 г. Непотърсени в посочения в предходното изречение срок награди не подлежат на връчване на печелившите Участници.

Правилата и условията на издаване и ползване на ваучерите се определят от издателите, в случая www.eventim.bg/ и www.gift-tube.com/ .

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара