Спечелете награди за Великден от Мал Мук Хоум


Краен срок - 30 април 2019

💙Да поиграем заедно!👥

➡️Коментирай кой от 6-те продукта ти харесва и защо.....
➡️Сподели с приятели ........ и УЧАСТВАЙ в нашата игра с награди➡️ до 30.04.2019г. и може да спечелиш 5 подаръка ▶️ Смесител за умивалник + ваучер за покупка на стойност 50лв

За участие в игрите не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на  "Мал Мук Хоум“АД, нито заплащането на каквато и да било такса.

За участие в игрите участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.

На https://www.facebook.com/malmuk.pernik/периодично се публикуват постове, съдържащи въпрос, загадка или покана за участие. За да се включи, участникът следва да откликне чрез коментар, „харесване“ ,споделяне или публикуване на съдържание на страницата на "Мал Мук- магазин за майстори https://www.facebook.com/malmuk.pernik/в зависимост от конкретната игра. В случай, че отговорът на участника е правилен и отговаря на останалите условия на съответната игра, името му се включва в жребия за спечелване на награда.

Изпълнителят уведомява спечелилите участници в петдневен срок чрез отделен пост, коментар под поста-игра, в който участниците са се включили, „тагване“ на съответния участник или коментар под публикуваното от участника съдържание на https://www.facebook.com/malmuk.pernik/.

За да получи наградата си, печелившият следва да изпрати своите лични данни – три имена, адрес и телефон за доставка под формата на лично съобщение в страницата на Мал Мук- магазин за майстори https://www.facebook.com/malmuk.pernik/ в срок от 10 дни след уведомяването му при условията на т. 5.3.

Забранени са действия от страна на участници в игрите, с които се цели вероятността за спечелване на награда да бъде повишена посредством използване на средства и методи, различни и/или в противоречие с тези, предвидени в настоящите Правила. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградите, Организаторът на игрите си запазва правото да дисквалифицира съответния участник или участници, да свали от играта неговите/техните участия и да го/ги лиши от правото да получи/получат спечелената в резултат на такива действия награда или награди.

Наградите в игрите се състоят от комбинация от продукт и рекламни материали,продукт и ваучер за определена сума,която може да бъде похарчена в нашите търговски обекти ,само продукт или само паричен ваучер.Наградите се определят от Организатора и са идивидуални за всяка игра.

Наградите се теглят чрез жребий на случаен принцип, измежду всички участници, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, освен ако в условието не е посочено друго.

Печелившите участници ще бъдат обявявани на https://www.facebook.com/malmuk.pernik/и се уведомяват от Изпълнителя при условията на т.5.3.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Наградите се получават в търговският обект на фирма "Мал Мук Хоум“АД или чрез доставка по куриер при условията, посочени в обаждане или имейл изпратен до печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара