Спечелете 42 комплекта с шоколадови зайчета Lindt за Великден


Краен срок - 25 април 2019

Златното зайче Lindt се крие зад една от кошниците, пълни с пъстри яйца Lindor!

Открий очарователния скокливко и може да спечелиш комплект от 5 бр. Златни зайчета Lindt, в празнична Великденска опаковка!

Шоколадовото удоволствие от Lindt с две дълги ушенца, златно палтенце и бляскаво звънче на шията се превръща във Великденска икона още от създаването си! Най-нежен шоколад Lindt ще внася топлина и сладко очарование през празничните дни, ако поканите Златното зайче на гости за Великден!

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност на неограничен брой участия, но възможност за спечелване само на една награда.

Участниците трябва да „открият” Златното зайче Lindt, което се крие зад една от трите великденски кошници, пълни с пъстри яйца Lindor.

След като са открили зайчето, те участват всеки делничен ден в томбола за 3 награди - комплект от 5 Златни зайчета Lindt (общо 50 гр.) и великденски яйчица Lindor 90 гр.

Всеки участник продължава да участва в томболата до края на играта, освен в случаите, в които вече е изтеглен и спечелил веднъж в рамките на играта.

Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на www.lindt.bg и на @LindtBulgaria във Фейсбук след всяко теглене (всеки делничен ден).

Броят на печелившите е 42. Всеки един от тях печели 5 бр. Златни зайчета Lindor 50 гр. в празнична Великденска опаковка и великденски яйчица Lindor 90 гр.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне на целия валиден е-майл адрес на печелившия, имена, адрес за доставка и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.



ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара