Спечелете 800 лв. за вашето мото пътешествие


Краен срок - 15 май 2019

От Meteo-Ride.com подкрепяме българските мото пътешественици – като пишем за известни и интересни трасета в България, Европа и света, предоставяме информация за пътната и метеорологичната обстановка на емблематичните мото маршрути и осигуряваме възможност за изява на всички приключенци в нашия Форум, в който те могат да разкажат за своите пътувания, да обменят опит и идеи с останалите читатели. Освен това представяме в интервюта едни от най-запалените, забавни и оригинални мото пътешественици и техните приключения.

А също така, за втора година поред, стартираме нашата кампания „Повече мото км с Meteo-Ride“. В нея един от вас ще спечели паричната равностойност на гориво за 4000 км и за кратко ще станете част от нашия екип. А сред всички останали участници с томбола ще бъдат определени трима, които ще спечелят Тест Драйв Уикенд с Moto Guzzi V85, осигурен от Italia Motors.

Миналата пролет екипът ни реши да подкрепи пътешествието на Светльо Радулов, който през лятото прекоси цяла Европа и Обединеното кралство, за да измине култовия North Coast 500 и да сбъдне мечтата си да кара в Шотландия. Можете да прочетете неговия забавен разказ за пътешествието му във форума, както и обширното интервю, което взехме от него, когато се върна.

Този мото сезон отново ще помогнем на един от вас да стигне по-далеч в своите пътешествия и да се насладите на повече мото приключения. Включете се в забавлението и предизвикателството

Условия за участие:

    Попълнете анкетата за участие. В нея освен своите имена, възраст и мотоциклет, ще трябва да посочите и през кои проходи и емблематични трасета планирате да преминете по време на пътуването си това лято, като изберете от предоставения списък. Накрая трябва да посочите и в кой раздел от ФОРУМА ще публикувате свой пътепис и/или фотопис.

    В рамките на обявения краен срок (15.05.19), ни разкажете за свое ПРЕДИШНО пътешествие (или за това, което предстои) в някой от разделите във ФОРУМА в сайта. А ако вече сте член на нашия форум, в анкетата можете да посочите с коя ваша стара публикация искате да участвате.

Критерии, по които ще бъде избран победителят:

Победителят ще бъде определен от екипа на Meteo-Ride.com, като основните критерии, които ще влияят при избора са маршрутът на вашето пътешествие и вашият пътепис и/или фотопис в нашия ФОРУМ.

Победителят:

Победителят в кампанията „Повече мото км с Meteo-Ride“ ще получи сумата от 800 лв. (която покрива разхода за гориво за 4000 км). От своя страна той се ангажира:

    да предоставя снимки и кратка информация, с която неговото пътуване да бъде проследено във Facebook групата на сайта ни Road Conditions and Weather for Bikers;
    да предостави снимки и информация от трасетата и проходите, включени в маршрута му, които ще бъдат използвани при създаването (или обновяването) на ревютата на тези трасета;
    след завръщането си да бъде интервюиран от екипа на Meteo-Ride.com.

Условията и ангажиментите от страна на Meteo-Ride.com и от страна на победителя ще бъдат описани в договор за спонсорство. Ако желаете да се запознаете предварително със съдържанието на договора, моля, свържете се с нас на motokm@meteo-ride.com или на тел: 0885073069.

Срокове:

Краен срок за попълване на анкетата за участие и публикация във  ФОРУМА – 15.05.2019 г.

Победителят ще бъде обявен на 16.05.2019 г.

Томболата:

На 18.05 в MOTOPLEX Sofia, новия дом на Moto Guzzi, Aprilia, Piaggio, Vespa, Gilera и Derbi, сред всички участници в тазгодишното издание на „Повече мото км с Meteo-Ride“ с томбола ще бъдат определени тримата печеливши, които ще получат като подарък Test Drive Weekend с екзотичното модерно ретро ендуро Moto Guzzi V85.

Желаем ви успех и очакваме с нетърпение вашите мото пътеписи и анкети за участие!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара