Спечелете 8 торти Червено Кадифе от сладкарници Неделя


Краен срок - 11 март 2019

Новата ни торта Червено Кадифе вече е тук! Подаряваме 8 торти по случай 8-ми март!

Тагни своя приятелка, с която би я споделила в коментар под поста и може да спечелиш торта "Червено кадифе" като награда от нас! 🍰😊

Участието в Играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.

Всеки потребител участва еднократно в Играта независимо от броя коментари, които е публикувал.

Наградите в Играта “8 торти Червено кадифе за 8 от вас” са  общо 8 броя талони за торта Червено кадифе (8 парчета) от Сладкарници Неделя. Всеки печеливш печели 1 брой талон за торта “Червено кадифе”.

Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип - 8 титуляра и няколко резерви. Организаторът ще се свърже с резервите в случай на дисквалифициране на титуляр по силата на т. 6 от текущите правила.

Печелившите участници ще бъдат 8 (осем) и ще бъде публикуван в коментар под поста на Facebook страницата www.facebook.com/nedelya.bg на 12.03.2019 г.

Печелившите участници трябва да изпратят своите данни на специално създаден за целта e-mail, като преди това трябва да пишат лично съобщение на страницата на Сладкарници Неделя. Печелившите участници следва да изпратят данните си на посочения в потвърждение e-mail, които включват: две имена на получателя и информация от коя сладкарница биха искали да си получат подаръка. Данните (имената на получателя) се използват за целта на получаване на наградата.

Срокът за взимане на наградите е до 10 работни дни след получаване на данните на всички печеливши.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара