Спечелете автоматичната кафемашина Philips 5000 LatteGo


Краен срок - 1 юни 2019

1. Попълнете анкетата

2. Ще изберем общо 24 участника от всички попълнили анкетата. Ако бъдете избрани, ще получите една напълно автоматична кафемашина, която да тествате вкъщи за период от една седмица. Молбата ни е да напишете ревю за този уред на сайта на Philips, като в замяна ще ви подарим комплект от 2 порцеланови чаши за кафе.

3. Ако споделите в публичен пост в личния си профил във facebook и/или Instagram снимка на любимата ви кафе напитка, приготвена с Philips 5000 с текст: „Направих си уникално кафе само с натискането на един бутон на напълно автоматичната кафемашина Philips 5000 LatteGo", ще имате възможност да спечелите и голямата ни награда :) ! Кафемашината трябва да се вижда на снимката!

3. Авторът на снимката, събрала най-много харесвания до 24:00ч. на 01.06.2019г. (ако снимката е споделена и в двете социални мрежи харесванията се сумират и съответно шанса се увеличава) ще спечели чисто нова автоматичната кафемашина Philips 5000 LatteGo, само ако са изпълнени всички стъпки и условия, описани по-горе!

Успех на всички участници.

Екипът на Philips Bulgaria :)


ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара