Спечелете пътуване до Милано и 2222 чаши от Twix


Краен срок - 30 април 2019

Купи своя любим продукт TWIX

Снимай касовата бележка с видима дата и сума на покупка, номер на касовата бележка и артикул TWIX

СНИМАЙ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА - С ВИДИМА ДАТА, НОМЕР НА БЕЛЕЖКАТА И АРТИКУЛ TWIX + СНИМКА НА ЗАКУПЕНАТА ОПАКОВКА ПРИ НЕУТОЧНЕН АРТИКУЛ В БЕЛЕЖКАТА

Регистрирай се и участвай в томболата за една от двете екскурзии за двама до Милано, а с всяка регистрирана бележка имаш шанс да спечелиш една от 2222 TWIX чаши.

Продуктите, които дават възможност за участие в Промоцията, са всички опаковки Twix (шоколадови десерти и сладолед). При промяна на Официалните правила валидни остават публикуваните на сайта на Промоцията, дори в търговската мрежа да се намират опаковки, на които кратката версия на Официалните правила не е в съответствие с настъпилите промени.

Участието в Промоцията за спечелване на „Twix чаша“ е обвързано с покупка.

За да участва в нея, всеки участник трябва да премине през следните стъпки:

Да закупи някоя от участващите опаковки Twix
Да създаде потребителски профил като регистрира своите лични данни, които са посочени за попълване във формата за регистрация на сайта https://twix.bg/.
Да регистрира касовата бележка, съдържаща покупка Twix, на сайта https://twix.bg/, като качи снимка, съдържаща касовата бележка и закупения продукт и попълни стойността, датата и номера на касовата бележка.

Участието в Промоцията за спечелване на „Пътуване до Милано за двама“ не е обвързано с покупка. За да участва в нея, всеки участник трябва да премине през следните стъпки:

Да създаде потребителски профил като регистрира свои лични данни, които са посочени за попълване във формата за регистрация на сайта https://twix.bg/ за участие в Промоцията за спечелване „Пътуване до Милано за двама“.

Участниците могат да се регистрират и да регистрират касови бележки от 00:00 часа на 01.03.2019 г. до 23:59:59 часа на 30.04.2019 г.

Участниците в Промоцията имат право да участват само с 1 потребителски профил.

Един Участник може да спечели само по една награда от всеки един вид.

При всяко манипулиране или опит за такова, участникът губи правото си на спечелена награда.

Участниците в Промоцията имат право да участват неограничен брой пъти с регистриране на касови бележки.

Касовите бележки се одобряват от администратор само в работни дни, в рамките на 48 часа от качването им.

Всяка направена успешна регистрация до 23:59:59 ч. на 30.04.2019 г. участва в предстоящото на 02.05.2019 г. теглене за 1 от 2 пътувания до Милано за двама.

Всяка регистрирана и одобрена касова бележка до 23:59:59 ч. на 30.04.2019 г. участва в предстоящото на 02.05.2019 г. теглене за 1 от 2222 броя Twix чаши.

В Промоцията ще бъдат разпределени следните награди:

Общо 2222 броя Twix чаши
Наградите ще се теглят на случаен принцип, измежду всички участници, с поне 1 (една) одобрена касова бележка от началото на промоцията до крайния срок за участие.

Общо 2 пътувания до Милано за двама, на стойност общо 1000 лв.за двамата.
Наградата включва ваучер за екскурзия до Милано с възможност за избор на дата от предоставените от Организатора възможни периоди, в посочената сума - двупосочни самолетни билети, хотелско настаняване за 2 нощувки и джобни.

Наградите ще се теглят на случаен принцип, измежду всички участници, които са се регистрирали на https://twix.bg/ от началото на промоцията до крайния срок за участие.

Тегленето ще се извърши чрез специализиран компютърен софтуер.

Печелившите ще бъдат определени на лотариен принцип измежду всички регистрирани и отговарящи на условията към момента на теглене. Организаторът няма да използва този софтуер или каквито и да било други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно разпределение на наградите.

Печелившите ще бъдат публикувани в подстраница „Печеливши” на сайта https://twix.bg/

В случай че при тегленето на награди от Промоцията не бъде регистрирано нито едно валидно участие, разиграване на награди не се провежда, а наградите остават на разположение на Организатора.

Всеки потребител има право да спечели само една награда от вид.

Едно лице има право на участие само от един потребителски профил.

Участниците, спечелили награда, ще бъдат уведомени за това с e-mail съобщение на електронния адрес, който са посочили в електронната форма за регистрация на сайта https://twix.bg/ до 5 работни дни след тегленето. Имената на печелившите ще бъдат публикувани и на интернет сайта на промоцията https://twix.bg/

За да получат наградата си от Промоцията, спечелилите Участници трябва в срок от 8 работни дни от тегленето, да изпратят на същия имейл адрес, от когото са получили уведомлението, потвърждение, че ще се възползват от наградата си, като предоставят следната информация:

А) При спечелена чаша - име, презиме и фамилия, адрес за доставка и телефон за връзка.

Б) При спечелено пътуване до Милано за двама - име, презиме и фамилия, дата, месец и година на раждане, адрес за доставка и телефон за връзка и при поискване на служебна бележка по ЗДДФЛ -данните, необходими за издаването й.

Участници, които не отговарят на условията, описани в настоящите официални правила, биват дисквалифицирани и губят правото си на получаване на награда.

Забранено е използването на всякакви методи, които увеличават регистрации "автоматично" вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който наруши или се опита да наруши правилата на играта ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. За нарушения се считат, например, следните действия: а) един и същ имейл адрес не може да участва с различни телефонни номера, както и един и същ телефонен номер не може да участва с различни имейл адреси; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник, извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушение или фактическо нарушение на правилата на активността.

Наградите ще бъдат изпратени до печелившите участници, изпратили потвърждение в срок до 30 работни дни, считани от 5 дни след края на промоцията и изтегляне на печелившите, чрез куриер.

ЛИНК за участие

26 Коментари

  1. Качвам 100 пъти снимки и ми излиза ГРЕШКА... как ли не снимах...?! И не става..и не става..

    ОтговорИзтриване
  2. При мен е същото. Снимам, качавам и дава грешка. Дори сканирах бележката и я качих. Системата всеки пт дава грешки.

    ОтговорИзтриване
  3. Отговори
    1. Сменихме линка, вече сайта трябва да е наред :)

      Изтриване
  4. Спечелила съм чаша, а досега нямам имейл, къде да си въведа данните?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До всички спечелили в играта „Twix и кафе”:

      Поради технически проблем все още не сте получили уведомителен имейл, че печелите награда. Работим по отстраняването му. Очаквайте скоро да получите имейл, в който е описано как да получите наградата си.

      Благодарим ви за разбирането!
      Екипът на Twix

      Изтриване
    2. Спечелих чаша от вас а още не съм я получила от 09.05 19 г е чакам вече сме 06.06.19 г кога ще я получа

      Изтриване
  5. В списъка със спечелилите чаша съм, а нямам мейл нито в кутията, нито в папка "спам". Какво правим?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До всички спечелили в играта „Twix и кафе”:

      Поради технически проблем все още не сте получили уведомителен имейл, че печелите награда. Работим по отстраняването му. Очаквайте скоро да получите имейл, в който е описано как да получите наградата си.

      Благодарим ви за разбирането!
      Екипът на Twix

      Изтриване
    2. Благодаря! Получих мейл преди малко.

      Изтриване
  6. Здравейте спечелила съм чаша дала съм адрес за доставка ,но се оказа че не пазар касовата бележка дали има проблем да си получа наградата.

    ОтговорИзтриване
  7. Моля да ми отговорите за да знам дали ще получа наградата така.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Молим обърнете се към организатора. Нямам как да знаем, те какво ще преценят в този случай. Ние не сме организатори и не раздаваме наградите.

      Изтриване
    2. Имам имеил а ,чаша все още нямам

      Изтриване
    3. Email адрес за контакт с огранизаторите - inform@effem.com

      Изтриване
  8. Може ли някакъв контакт с тях
    Или телефон или имейл.Благодаря ви

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте, спечелих чаша и си въведох данните, но съм натиснала съседната цифра за номер на блока, а вече изпратих данните и не мога да го поправя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвайте да пишете на организаторите на eamail: inform@effem.com

      Изтриване
  10. Здравейте. Спечелих чаша,получих съответният емайл,попълних данните си полубих код с друг емайл,но от тогава минаха повече от седмица. Какво следва?

    ОтговорИзтриване
  11. Кога ще си получа наградата от вас чакам я вече 1 месец как стана

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ние не раздаваме награди, молим обърнете се към организаторите: inform@effem.com

      Изтриване
  12. Това измама ли е с наградите уж печелиш а няма награда

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста хора си получиха наградите, молим обърнете се към организаторите, ако вашата липсва: inform@effem.com

      Изтриване
  13. Отговори
    1. Ние не раздаваме награди, молим обърнете се към организаторите: inform@effem.com

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара