Спечелете 700 кутии с продукти от dm drogerie markt


Краен срок - 8 март 2019

Пазарувай и може да спечелиш 1 от над 700 кутии с продукти!

Акцията е с период на провеждане от 06.03.2019 г. до 08.03.2019 г. включително и се провежда във всички магазини на „дм България“ ЕООД на територията на Република България.

Участието в акцията е обвързано с покупка на стойност на и над 1,00 лв. с ДДС. В акцията може да участва всяко лице на възраст над 14 години. Всеки ден през периода на акцията във всеки един dm магазин на случаен принцип, предварително зададен от информационната система на „дм България“ ЕООД, ще бъдат избирани клиенти, които ще спечелят една от посочените награди. В момента на извършване на покупката, още докато е на каса, клиентът веднага разбира дали печели.

Един клиент може да участва многократно в активността в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност на и над 1,00 лв. с ДДС във всеки от dm магазините на територията на страната.

През периода на акцията всеки участник има възможност да спечели една от общо 700 броя кутии с продукти.

Наградите се получават на момента на място в съответния dm магазин. Участник в акцията, спечелил награда съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с друга или с паричната й равностойност.

Всеки печеливш участник може по собствен избор да се съгласи, че в случай че спечели награда от акцията, да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии, без за това да му се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на„дм България“ ЕООД.

Съгласилите се печеливши участници попълват нарочна декларация за съгласие, изготвена и предоставена от „дм България“ ЕООД за използване на снимките за маркетингови цели.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара