Спечелете крем за мъже OXYGEN от Стар Нейлз


Играта е приключила!

Печеливши:
milica_g
Монако
zazu1
svet_cvet
Mimka19



Колко често Вашите мъже използват крем за лицето си, за ръцете, тялото и краката?
Едва ли много често.

През годините ние се фокусирахме върху грижата за женските нокти и кожа, защото дамите бяха обичайните посетители на салоните за красота. Но в последните години правим едно интересно наблюдение – все по-често мъже посещават, макар и с нежелание, маникюрист или педикюрист, като в голяма част от случаите е поради възникнал проблем. Разбира се, не забравяме и тези, които залагат на поддържания, здрав вид на кожата си.

Затова решихме да създадем специален крем за мъжете, който да отговаря на всички мъжки изисквания и те да не се притесняват да го използват ежедневно. Трябваше да проучим свойствата на идеалния за тях продукт и установихме следното: мъжете не обичат да използват крем, защото им лепне, не попива достатъчно бързо и оставя мазен слой, което им е неприятно и им пречи във всекидневните задачи. Освен това, никой няма време да слага един крем за лицето, друг за ръцете, трети за тялото… Кремът трябва да е подходящ за всички зони на тялото и едновременно да хидратира, подхранва, защитава и успокоява. И не на последно място – да не мирише на дамска козметика.

И ние го създадохме – Крем за мъже OXYGEN от SNB Professional. Разработен да е подходящ както за ръцете, така и за лицето и цялото тяло – навсякъде, където кожата има нужда от грижа. Дори може ефективно да се използва върху колене и лакти, защото кремът не залепва по дрехите.

За състава му нашите технолози подбраха най-подходящите активни съставки, за да отговаря на високите изисквания на мъжете:
•   Глицерин – притежава свойството да привлича и задържа влагата в кожата, като по този начин защитава и възстановява естествената бариерна функция
•   Масло от арган – „Течното злато на Мароко“, което успокоява, хидратира и омекотява кожата, притежава противостареещо действие с изглаждащ бръчките ефект
•   Лайкова вода – почиства и успокоява
•   Витамин A – регулира клетъчния растеж и повишава устойчивостта на кожата

Заедно с подходящи козметологични компоненти създадохме формула, която бързо се усвоява от кожата и започва да действа в дълбочина, като създава приятно усещане след нанасяне, без да оставя лепкав или мазен филм върху кожата. Подходящ за всички зони на тялото, където е необходима грижа – ръце, лице, тяло, лакти, колене.

Включете се в играта на SNB и BG-Mamma!
Споделете с нас колко често Вашата половинка полага грижи за кожата си в коментар под темата до 3 април.

На 4 април 2019 г. ще изтеглим в томбола на случаен принцип петима от всички участници, които ще спечелят Крем за мъже OXYGEN 100 мл за своята половинка. Но това не е всичко! Към всяка награда ще добавим за дамите Крем за ръце със сок от арония 100 мл.

Е, искате ли да зарадвате своя мъж с този невероятен крем?


Краен срок - 3 април 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара