Спечелете ексклузивен достъп до всички събития на Coca-Cola


Краен срок - 22 април 2019

Friend Request е състезание между всички потребители на платформата MySPARX (www.mysparx.bg), чиято цел е да избере четирима победители, които ще се присъединят към екипа от инфлуенсъри на Coca – Cola и ще участват в различните активности, които са планирани за марката през 2019 г. Победителите се избират чрез публичен вот в платформата MySPARX (www.mysparx.bg) и от жури, в което участват Емил Конрад, Стан и Стефи и представители на The Coca-Cola Company.

На всеки кен Coca-Cola Original и Coca-Cola Zero 330 ml или бутилка Coca-Cola Original и Coca-Cola Zero 500 ml има отпечатана дума и QR код. След сканиране на QR кода потребителят е пренасочен в платформата MySPARX (www.mysparx.bg), където получава достъп до онлайн речник с думи, които могат да се използват в създаването на постове в платформата MySPARX (www.mysparx.bg). Постовете могат да бъдат статични изображения и видеа до 15 секунди и се наричат Стори. 

Думите, които потребителят получава при първо сканиране на кен Coca-Cola Original и Coca-Cola Zero 330 ml или бутилка Coca-Cola Original и Coca-Cola Zero 500 ml са:

- думата, която е на кена, който потребителят е сканирал;

- стартов пакет от 5 (пет) думи, който е еднакъв за всички потребители;

- бонус пакет, който съдържа 9 (девет) думи. В платформата са налични общо 10 (десет) бонус пакета, които се разпределят на случаен принцип между потребителите;

- бонус пакет със съюзи и предлози.

Всички описани пакети с думи се получават еднократно при първо сканиране на QR код върху кен Coca-Cola Original и Coca-Cola Без Захар 330 ml или от бутилка Coca-Cola Original и Coca-Cola Zero 500 ml.

Потребителят може да получи и допълнителни бонус пакети с думи при следните условия:

-         бонус пакет от 4 думи при изпълнение на предизвикателство от страна на инфлуенсър. Налични са 3 бонус пакета от 4 думи всеки, които могат да бъдат спечелени след изпълнение на предизвикателство от страна на инфлуенсърите към потребителите. Трите пакета с думи са разпределени между тримата инфлуенсъри – Емил Конрад, Стан и Стефи, и всеки един от тях може да бъде придобит само след изпълнение на предизвикателството на съответния инфлуенсър.

-         бонус пакет от 2 думи при изпълнение на предизвикателство от страна на администратор. Налични са 2 бонус пакета от 2 думи всеки.

След сканиране на кен Coca-Cola Original и Coca-Cola Zero 330 ml или от бутилка Coca-Cola Original и Coca-Cola Zero 500 ml и отваряне на онлайн речника в платформата MySPARX (www.mysparx.bg), потребителят може да се включи в състезанието Friend Request. За да участват в състезанието Friend Request, потребителите трябва да публикуват стори (статично изображение или видео пост до 15 секунди), което съдържа думите „приятели“, „могат“, „всичко“. Всички сторита, съдържащи трите думи „приятели“, „могат“, „всичко“ се считат за кандидатури в Състезанието.

Всички кандидатури в Състезанието Friend Request ще бъдат публикувани в специална подсекция Friend Request в платформата MySPARX (www.mysparx.bg), където ще бъдат видими за журито и всички потребители на платформата.

Състезанието Friend Request ще се проведе в две основни фази:

-         Фаза 1: публикуване на сторита (статично изображение или видео до 15 секунди), съдържащи думите „приятели“, „могат“, „всичко“ на платформата MySPARX (www.mysparx.bg). Публикуването на сторита се провежда в периода 25.02.2019 г. – 1.04.2019 г.

-         Фаза 2: след приключване на фаза 1 на платформата MySPARX (www.mysparx.bg) ще бъдат обявени 10-ма (десетима) финалисти, за които потребителите на платформата ще могат да гласуват. Гласуването ще се проведе от 1.04.2019г. до 12.04.2019г. Чрез публичния вот ще бъдат избрани 2-ма (двама) победителя. Журито в лицето на Емил Конрад, Стан и Стефи заедно с екип на The Coca-Cola Company ще изберат още 2-ма (двама) победители.

Финалната 4-ка (четворка) победители в Състезанието ще бъдат обявени на 22.04.2019г. на платформата MySPARX (www.mysparx.bg).

След приключване на втората фаза на състезанието, 4-мата (четиримата) финалисти ще участват във видео с участието на инфлуенсърите на Coca-Cola.

Наградата за 4-мата (четиримата) победители ще е да се присъединят към екипа инфлуенсъри на Coca-Cola и да получат ексклузивен достъп до всички събития на Coca-Cola, които се планират до края на 2019г.

Победителите ще бъдат уведомени в платформата MySPARX (www.mysparx.bg) до 72 часа след приключване на гласуването от страна на потребителите и журито. Финалистите ще бъдат информирани чрез съобщение в платформата MySPARX (www.mysparx.bg).

За да се възползва от наградата си, всеки победител трябва да се свърже с Организатора през платформата MySPARX (www.mysparx.bg) и да предостави свои контакти за обратна връзка – три имена и телефон за връзка. В случай че победителят не може да приеме наградата или не осъществи контакт с Организатора в рамките на 72 часа след уведомяване на спечелването на наградата, ще бъде определен друг победител.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара