Спечелете уникален бягащ будилник


Краен срок - 31 март 2019

За моментите, в които бързате!

„Спечелете уникален бягащ будилник, който да ви държи във форма.“

Нека заедно да намерим повече време за Вас и Вашите планове. Помислете за кратко и ни споделете в DSK Smart отговора на въпроса “Кои са моментите, в които най-често бързате?”. Всеки отговор, получен като съобщение в DSK Smart, участва в томбола, а и ще можете да спечелите уникален бягащ будилник, който ще повдигне тонуса ви още от сутринта.

За да участвате:
- Влезте в приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК - DSK Smart.
В случай, че нямате DSK Smart можете да го изтеглите напълно безплатно от електронния магазин на Вашето смарт устройство - телефон или таблет. За да регистрирате приложението, влезте в ДСК Директ - меню „Смарт приложения“ - „Регистриране на устройства“.
-  Отговорете на въпроса, получен като съобщение във входящата Ви поща в DSK Smart - „Кои са моментите, в които най-често бързате?"
-  Изпратете Вашия отговор и автоматично ще бъдете включени в томболата за спечелване на един от петте бягащи будилника"

Кампанията е предназначена за всички клиенти на Банката със сключени договори за достъп до електронните ѝ канали: ДСК Директ и DSK Smart, преди 15.02.2019 г.

На 04 април 2019 г. на томболен принцип ще бъдат изтеглени 5 печеливши.

Печелившите ще бъдат уведомени по телефон и чрез съобщение в мобилното банкиране DSK Smart за начина на получаване на наградата.

Наградите: 5 уникални бягащи будилника.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара