Спечелете 5 продуктови комплекта Bioten Detox


Краен срок - 31 март 2019

Тест, направен за града... точно като теб! Отговори на въпросите, открий какъв тип ГРАДСКО МОМИЧЕ си и спечели страхотни награди.

Играй и спечели новата серия bioten DETOX за твоите разходки в града, за да бъде кожата ти защитена с bioten.

Романтична, купонджийка, царицата на града или съседското момиче?
Направи теста и открий коя си!

Попълни детайлите и участвай в томболата за уникални подаръци от bioten

Награди: 5 продуктови комплекта Bioten Detox. Всеки продуктов комплект съдържа:
        Биотен Детокс дневен крем 50 мл.
        Биотен Детокс нощен крем 50 мл.
        Биотен Детокс почистващ гел 150 мл.
        Биотен Детокс пилинг маска 40 мл.
        Биотен Детокс мицеларна вода 400 мл.

Електронното теглене за определяне на печелившите  ще се проведе, както следва:

    Дата на тегленето: 03.04.2019г. от 12:30 ч.
    Брой печеливши: 5
    Награди:
    Всеки печеливш ще спечели един от петте продуктови комплекта Bioten Detox, подробно посочени в т.1 по-горе.

Жребият за определяне на Победителите от Програмата ще се проведе на посочената по-горе дата и час в помещенията на Партньора “Силвър Лайнинг Комюникейшънс” ЕООД на адрес гр. София ул. Чарлз Дарвин 14А Вх.А ет.6 ап.15, в присъствието на трима свидетели. Ако по някаква причина реализацията на жребия не е възможна, Организаторът си запазва правото да променя датата и часа, чрез предварително обявяване, поне двадесет и четири (24) часа по-рано, на уеб страницата на Програмата: http://citygirl.biotencosmetics.com/bg/. Жребият ще бъде реализиран чрез използване на електронни средства, които гарантират случайността на подбора и изключват човешката намеса по време на процеса на определяне на печелившите. Изрично се уточнява, че определен участник не може да бъде определен за печеливш повече от веднъж.

По време на жребия ще бъдат обявени 5 победители и 5 подгласници. Наградите са лични и не могат да бъдат заменени за други вещи или за паричната им равностойност.

Печелившите ще бъдат потърсени по електронната поща на адреса, който са предоставили във формуляра за участие. По-конкретно, партньорът “Силвър Лайнинг Комюникейшънс” ЕООД, в рамките на три (3) работни дни от определянето на печелившите, ще изпрати електронно писмо до всеки печеливш, за да го уведоми, че е спечелил награда. По време на комуникацията на Партньора с печелившия, последният ще бъде попитан дали той/тя приема наградата и той/тя ще трябва да отговори в срок от два (2) работни дни. Ако той/тя отговори утвърдително, той/тя ще бъде помолен/а да предостави пълните си лични данни (заедно с други лични данни, счетени за необходими), за да се провери неговата/нейната самоличност при предаване на наградата. В случай, че печелившият не отговори в определения срок от два (2) работни дни или е невъзможно да се влезе в контакт с него, ще се счита, че той/тя не желае да приеме наградата, участието му/й ще бъде ОТМЕНЕНО и наградата ще бъде присъдена на първия изтеглен подгласник, след което ще се приложи отново гореспоменатият процес. В случай че общият брой потвърдили или приели награди е по-малко от общия брой награди, Организаторът не е длъжен да провежда нов жребий и си запазва правото да не разпределя всички награди.

Предаването на наградите на печелившите ще бъде осъществено чрез куриерска фирма, до адреса им (в рамките на България) и на определена дата, която може да бъде уговорена с печелившия по време на комуникацията му с Организатора. Организаторът поема всички разходи за доставка. За да получи наградата, печелившият трябва да представи своята валидна лична карта или паспорт, за да удостовери самоличността си и да подпише декларацията за приемане на наградата. В случай, че печеливш не получи наградата си поради причина, за която той/тя отговаря, той/тя се лишава от наградата, като няма право на каквато и да е компенсация, повторно изпращане или замяна на наградата.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара