Спечелете 10 gift карти с по 100 лв., 50 бутилки Flaska и 300 продукти Jamieson


Краен срок - 31 март 2019

Активността не важи при покупки онлайн. Вижте списък на обектите на аптеки Фрамар, които участват в играта.

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците трябва да направят покупка от участваща в играта аптека на поне един от следните продукти:

    Витамини за бременни PRENATAL, 30 таб.
    Витамини за жени Vita-Vim™, 60 капсули
    Фолиева киселина Jamieson 400 mcg
    Beauty formula за коса, кожа и нокти, 20 табл.
    Масло от вечерна иглика, 90 + 90 капс.
    Калций Магнезий с Витамин D, 100 + 100 табл.
    Магнезий 100 mg, 100 табл.

При покупка от участваща в играта физическа аптека на поне един продукт от описаните в т.1 по-горе по негов избор, участникът ще получи на касова зона в аптеката към касовата си бележка един брой скреч карта по избор, даваща възможност за спечелване на награда.

Наградите в играта са следните:

10 бр. ваучери GIFT карта на стойност 100 лв. всяка.

Картата може да бъде използвана във всички обекти в страната, които използват постерминал на Mastercard.

50 бр. бутилки FLASKA на пазарна стойност 60 лв. всяка

300 бр. продукти КОСА, КОЖА И НОКТИ 20 табл. на пазарна стойност 12.99 лв. всеки

Участник, изтеглил печеливша скреч карта за продукт КОСА, КОЖА И НОКТИ получава наградата си веднага, на място в аптеката, след представяне на печелившата скреч карта на касова зона.

Участник, изтеглил печеливша скреч карта за ваучер GIFT карта или бутилка FLASKA, следва да позвъни на телефон 0882 939 004 в работен ден между 9:30 и 17:30 часа, да продиктува кода от печелившата скреч карта и да посочи име, телефонен номер и адрес за получаване на наградата. Награди се доставят само на територията на Република България. Организаторът не носи отговорност при невъзможност за доставяне поради неточно посочени име, адрес или телефонен номер.

Една касова бележка дава право на едно участие в играта, независимо дали в касовата бележка е обозначена покупка на един, или на повече от един продукт от описаните в точка 1 по-горе. Касовите бележки, към които са предоставени скреч карти за участие в играта, се маркират по подходящ начин на касова зона в аптеката, и не могат да бъдат използвани за повторно участие в играта.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара