Спечелете видеокамера, мобилен телефон, фотоапарат и посещение в Брюксел

Снимката на наградата е илюстративна

Краен срок - 15 май 2019

Напиши, кажи, снимай и спечели посещение в Европейския парламент или една от други три големи предметни награди!

За да си сред щастливците, участвай в конкурса „Европа те чува. Гласувай!”. Ако си на възраст между 18 и 29 години, имаш мнение и аргументи защо трябва да гласуваш на изборите за Европейски парламент през май 2019 г., то този конкурс е за теб.

Спечели посещение на Европейския парламент, видеокамера, телефон или фотоапарат!

Какво трябва да направиш?
• Регистрирай се в платформата на адрес http://ttimv.eu/BSoP и ни изпрати своя уникален линк заедно с материала за участие в конкурса на имейл: konkurs@schoolofpolitics.org;
• Материалът може да е видео с времетраене до 90 секунди, заснето с телефон или камера. В него сподели причината, която те кара да гласуваш на европейските избори през 2019 г. Направи видеото в предпочитаната от теб форма – лично обръщение, анимация, репортаж, документално видео или друго;
• Ако писането е твоят начин за изразяване, напиши есе до 500 думи по темата, прочети го пред камерата или диктофона на телефона си и отново ни го изпрати;
• Видял си някъде около теб аргумент/и, за да гласуваш – там където учиш, живееш или почиваш. Снимай ги и изпрати снимката/снимките за конкурса „Европа те чува. Гласувай!”

Всички аудио-визуални продукти за конкурса могат да се изпращат от 15 февруари до 15 май 2019 г. Задължително е да са придружени с име, фамилия, възраст на автора и телефон за контакт.

Във видеата трябва да открием твоя творчески стил и да отговаря на следните минимални технически характеристики: HD quality 1080X720, 25fps, high quality sound, file – .mp4, .mov или .avi. Максималният му размер трябва да бъде 1GB. Езикът да е български. При различен език, добавете субтитри на български.

Снимките е нужно да са във формат jpg/jpeg с минимална резолюция 3000×4500 pix на 100 dpi и препоръчителна максимална резолюция 4700×7000 pix на 300 dpi.

Всички материали за аудио-визуалния конкурс „Европа те чува. Гласувай!” трябва да са авторски, да не са участвали в предишни конкурси и да са печелили други награди. Петчленно жури ще избере тримата печеливши. Четвъртият победител в надпреварата ще бъде определен от публиката. Участникът, чиито аудио-визуален продукт е събрал най-много харесвания на страницата ни във „Фейсбук“ –https://www.facebook.com/europeandi.bg/, ще спечели награда като победител на публиката.

Отличените в конкурса „Европа те чува. Гласувай!” ще бъдат обявени до един месец след края на състезанието и наградени на официална церемония през юни 2019 г.

Наградите в конкурса са общо 4 (четири) – три от тях ще бъдат определени от 5-членно жури, а ще има и една награда на публиката, която ще бъде присъдена на материала, събрал най-много харесвания на страницата ни във „Фейсбук“ – https://www.facebook.com/europeandi.bg/.
Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в конкурса, са следните: /Вид и брой награди/:
* Първа награда – авторът на аудио-визуалния материал, класирана на I място, ще бъде награден с посещение до Брюксел, където на място ще се запознае с работата на Европейския парламент.
* Награда на публиката – авторът на аудио-визуалния материал, събрал най-много харесвания на страницата във „Фейсбук“ https://www.facebook.com/europeandi.bg/ ще получи видеокамера.
* Втора награда – авторът на аудио-визуалния материал, класиран на II място, от журито ще получи мобилен телефон.
* Трета награда – авторът на аудио-визуалния материал, класиран на III място, ще спечели дигитален фотоапарат.
* По решение на журито могат да бъдат присъдени и поощрителни награди под формата на ваучери за книги.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или други алтернативи.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара