Спечелете чисто нов iPhone 8


Играта е приключила!

Печеливш: Петко Стоянов Петков



Кеш Кредит помъдрява, iPhone подарява!

Както знаете, Кеш Кредит винаги държи на думата си и затова продължава да раздава подаръци, както обеща още в началото на годината. Освен това, през февруари месец ставаме на 8 години, така че имаме още един повод да зарадваме любимите ни клиенти.

За да стартираме подобаващо с изненадите, които те очакват през целия месец, обявяваме първата НАГРАДА – чисто нов iPhone 8! Само между 1 и 28 февруари всеки, кандидатствал и усвоил или рефинансирал кредит през чатботовете ни във Facebook или Viber, има възможност да бъде късметлията, който ще смае всички с новата си придобивка.

Освен допълнителния кеш, нека остане нещо и за теб. Защо това да не е мечтаният смартфон?

За участие в кампанията е необходима покупка или рефинанс на някой от продуктите на Кеш Кредит през чатботовете на компанията във Facebook или Viber.

Всеки клиент, кандидатствал и усвоил или рефинансирал кредит през чатботовете на компанията във Facebook или Viber в периода на Кампанията, автоматично получава право на участие в нея.

В периода на Кампанията, след изтичането на всяка една от календарните седмици, 1 от всички клиенти, кандидатствал и усвоил или рефинансирал кредит през чатботовете на компанията във Facebook или Viber, може да спечели 1 от наградите.

Печелившият участник се определя на случаен принцип в присъствието на комисия. Това се случва след последния ден от определения период на Кампанията. В Кампанията участват всички клиенти, кандидатствали и усвоили или рефинансирали кредит през чатботовете на компанията във Facebook или Viber през съответния период на Кампанията.

Печелившият участник ще бъде информиран по телефона до 3 дни след тегленето на Кампанията. Печелившият може да получи наградата си в офис на ОРГАНИЗАТОРА.

В случай че спечелилият участник не отговори на 5 телефонни обаждания от страна на ОРГАНИЗАТОРА, правото на същия да получи награда се погасява. В този случай
ОРГАНИЗАТОРЪТ си запазва правото да изтегли резервен победител, на който да връчи
награда.

ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност спрямо участник, обявен за победител, който е
предоставил невалиден имейл или телефон за контакт, грешни имена или няма навършени 18 години. В който и да е от тези случаи, ОРГАНИЗАТОРЪТ има право да лиши такива лица от получаване на награда, тъй като те не отговарят на ПРАВИЛАТА за участие.


Краен срок - 28 февруари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара