Спечелете билети за Лени Кравиц, безжични слушалки и бири Tuborg


Краен срок - 30 юни 2019

Купи Туборг 500 мл бутилка и веднага разбери дали печелиш Туборг кен 500 мл (ако откриеш символ кен под капачката) или играй за една от музикалните ни награди – 2000 bluetooth слушалки и 50 билета (до 2.05.2019 г.) за концерта на Лени Кравиц на 4.05.2019 г., с регистрация на кода под капачката.

Промоцията е в сила от 01.02.2019 до 30.06.2019 или до изчерпване на количествата награди. При печалба на слушалки или билет за концерт, наградата ще бъде изпратена по куриер. Изображенията на наградите са с илюстративна цел. Участващи опаковки: бутилка Туборг 500 мл. В промоцията имат право да участват само лица над 18 години.

Участващата търговска марка е Туборг, в съответната опаковка: Туборг, оборотна бутилка 500 мл.;


Участващата опаковка ще бъде идентифицирана с промоционален етикет (колие с посланието „Грабни една от 550 000 награди“), а печелившите ще имат символ на кен с надпис „честито“ под капачката, ако наградата е кен Туборг 500мл., или промоционален код за участие в томбола за 2050 бр. награди описани в точка 7 от Общите условия на играта.

Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:

- Бира Туборг в кен от 500 мл. – 550 000 бр.
- Безжични слушалки – 2000 бр.
- Билет за концерта на Лени Кравиц в София на 04.05.2019г. – 50бр.

За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията, промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за непредоставяне на награди. Спечелените награди - кен „Туборг“ 500мл., трябва да бъдат предявени за получаване в обозначените със знака на промоцията търговски обекти най-късно до 30.06.2019г.

За награди Безжични слушалки печелившите участници в промоцията, трябва да потвърдят своята награда за получаване в срок до 5 дни след спечелване. Наградите, които не са потвърдени в определения срок няма да бъдат предоставени на печелившите.

За награда Билет за концерта на Лени Кравиц печелившите участници в промоцията, трябва да потвърдят своята награда за получаване до 24 часа след след спечелване. Наградите, които не са потвърдени в определения срок няма да бъдат предоставени на печелившите. За избягване на всякакво съмнение, концертът на Лени Кравиц ще се състои на 04.05.2019г., поради което бутилки с код, закупени след 02.05.2019г. няма да участват в играта за спечелването на награда Билет за концерта на Лени Кравиц.

Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционален етикет по т 6. и, ако под капачката има символ кен с надпис „честито“ или промо-код, и регистрирането на уникалния седем символен код от вътрешната й страна.

За да участват в промоционалната игра за наградите безжични слушалки или билет за концерта на Лени Кравиц, участниците трябва да регистрират на адрес www.tuborg.bg/promo уникалния код от вътрешната страна на капачката от закупените промоционални продукти точно така, както е изписан.

При регистрация на промоционален код, участникът бива уведомяван веднага чрез SMS на предоставения от него телефонен номер при регистрация и чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора, ако печели една от наградите: Безжични слушалки или Билет за концерта на Лени Кравиц.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой промоционални кодове в периода на промоцията.

Общият брой награди ще бъдат изтеглени по следния начин, а именно:

- 2000 бр. Безжични слушалки ще бъдат разпределени на случаен принцип за периода на промоцията от специално разработен софтуер. Наградите се печелят инстантно – веднага след регистрацията на код, всеки участник ще бива уведомяван дали печели награда.

- 50 бр. Билета за концерта на Лени Кравиц ще бъдат разпределени на случаен принцип за периода от 01.02.2019 до 02.05.2019г. от специално разработен софтуер. Наградите се печелят инстантно – веднага след регистрацията на код, всеки участник ще бива уведомяван дали печели награда.

- Участниците, спечелили бира, ще могат да я получат в предварително определени търговски обекти, обозначени със стикер, срещу предоставяне на печелившата капачка. Информация за търговските обекти, от които могат да бъдат получени наградите - бира ще бъде публикувана на www.tuborg.bg/promo. Картата с търговски обекти може да бъде променяна в периода на промоцията, като промените ще бъдат отразявани в разумен срок на сайта на промоцията www.tuborg.bg/promo. Едно лице може да вземе максимум пет броя награди в един ден от един обект.

Участниците, спечелили безжични слушалки или билет за концерта на Лени Кравиц, ще получат съобщение на екрана и SMS на предоставения от тях телефонен номер с информация за начинa, по който могат да се свържат с Организатора за потвърждение на наградата си. Печелившите участници следва да се обадят в посочените в точки 9.1 и 9.2 срокове на телефонен номер 0888422962 (според тарифния план на абоната), за да предоставят адрес за доставка на наградата си. Независимо от горепосоченото, при спечелена награда билет за концерта на Лени Кравиц крайният срок за потвърждение на получена награда е 02.05.2019г.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, опаковките, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер.

Печелившите участници ще бъдат обявявани (със символите от промоционалните кодове, чрез които са спечелили и част от мобилния си номер, чийто последни 3 цифри ще бъдат скрити) на интернет адреса www.tuborg.bg/promo, всеки ден в периода по т. 2.

За целите на обявяването, спечелилите се обявяват на посочения интернет адрес чрез регистрирания от тях промоционален код, с който печелят награда. На посочения интернет адрес всеки може да следи колко награди са спечелени към определен момент, при отчитане на изключението по предходното изречение. С включването си в промоционалната игра печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на посочения интернет адрес.

Наградите безжични слушалки от промоционалната игра ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки спечелил, в срок от 60 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка. Наградите билет за концерт на Лени Кравиц ще бъдат доставени безплатно с куриер в рамките на 60 работни дни, но не по-късно от 03.05.2019г.

Участникът спечелил безжични слушалки или билет за концерта на Лени Кравиц следва да се обади на телефон 0888422962 (според тарифния план на абоната) в посочените в точки 9.1 и 9.2 срокове и да съобщи на оператора трите си имена, телефон за връзка, точен пощенски адрес, както и да потвърди, че пази промоционалната капачка. В случай, че спечелилият участник не извърши в срок посочените действия в предходното изречение, то губи правото да получи наградата.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност пред съответния куриерски служител и печеливш код от капачка. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от спечелилия участник, ако същото е съгласно да го приеме от името на спечелилия и удостовери това писмено на документа, с който куриерът доставя наградата.

Спечелилият участник може да получи наградата си само след като предостави в оригинал на куриера регистрирания от него промоционален код на закупен промоционален продукт, с който е бил изтеглен, като печеливш. Ако се установи, че капачката е повредена, дефектна, или промоционалният код не съвпадат с регистрираните такива, наградата няма да бъде предоставена от куриера.

За периода на промоцията, всеки участник има право да спечели максимален брой награди както следва: 1 (един) бр. Безжични слушалки, 1 (един) бр. Билет за концерта на Лени Кравиц, както и неограничен брой кенове бира Туборг 500 мл. Участникът ще бъде уведомен при достигането на максималния брой спечелени награди.

При регистрирането на значителен брой промоционални кодове от един мобилен номер, ОРГАНИЗАТОРЪТ има право да проведе вътрешно разследване, дали е налице злоупотреба. В случай, че ОРГАНИЗАТОРЪТ констатира злоупотреба има право да дисквалифицира участника от участие в промоционалната игра.

ЛИНК за участие

7 Коментари

  1. Много ми е интересно в кой магазин би могло да се вземат кенчета които са спечелени под капачката.Аз питах поне в 6 магазина и В нито един нямат

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да проверите обектите на този линк https://www.tuborg.bg/promo-campaign/promo/

      Ако не намирате налични награди, моля свържете се с организаторите на тел. 0800 11 500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна).

      Изтриване
  2. Събрали сме капачки с печалба кен но така и не откривам къде може да се вземат

    ОтговорИзтриване
  3. Смятам че е много некоректно да се продава бира навсякъде а реално никъде да не може да замениш капачките

    ОтговорИзтриване
  4. Спечелих слушалки ,получих ги ,но ниработят как да получа работеща награда

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара