Спечелете вълшебно изживяване за 14-ти февруари


Играта е приключила!

Печеливши: Мила Георгиева, Михаил Йорданов, Вили Ангелова и Марина Георгиева



Сподели ни как би искал да изненадаш любимия си човек за 14-ти февруари, като се включиш в новата ни Facebook игра!

Избери твоята изненада и можеш да си един от късметлиите, на които ще подарим вълшебно изживяване с любимия човек!

И не забравяй, че любовта има силата да сбъдва желания!

Как?

Вземи участие в играта, като избереш един от четирите възможни отговора на въпроса: „С коя от тези изненади би искал да зарадваш любимия си човек за 14-ти февруари?“, който ще бъде публикуван на Facebook страницата на играта на 07.02.2019 г.

Какво ще спечеля?

Всеки участник може да спечели изненадата, за която е гласувал на страницата:

1 вечеря за двама в изискан ресторант в гр. София на 14.02.2019 г.;

1 СПА уикенд за двама, с включена винена дегустация;

1 дизайнерски букет от рози;

1 каса бира и 5 броя ваучери за кино в кина от веригата Cinema City на територията на Република България.

Кога?

Организаторът осигурява 4 (четири) награди на обща стойност 838.50 (осемстотин тридесет и осем и петдесет) лв. (всяка по отделно нариачана за краткост „Награда“, а всички заедно„Наградите“), а именно:

1 /един/ ваучер за романтична вечеря за двама на 14.02.2019 г. в ресторант “The View”, гр. София, включваща подбрано меню и напитки на стойност 256.00 (двеста петдесет и шест) лв.;

1 /един/ СПА уикенд за двама в комплекс за винен и спа туризъм Старосел 5*, включващ ваучер за 2 нощувки в мезонет в апарт хотел „Старосел“, винен тур, ползване на джакузи с минерална вода, парна баня, сауна, минерални басейни, релакс зона, безплатен паркинг и интернет, туристическа застраховка, курортна такса и 9% ДДС, на стойност 360.00 (триста и шестдесет ) лв. Ваучерът е с валидност 1 (една) година от датата на издаването и може да бъде използван с предварителна резервация според заетостта на хотела;

1 дизайнерски букет от рози от бутик RoseDéco на стойност 100.00 (сто) лв.;

1 каса бира на стойност 50.00 (петдесет) лв. и 5 броя ваучери за кино на стойност 72,50 (седемдесет и два лева и петдесет стотинки) лв., всеки от които е валиден за един човек за посещение на една прожекция на 2D, 3D, IMAX 2D и IMAX 3D филми, както и за премиерни прожекции. Ваучерът не е валиден за 4Dx, както и за предпремиерни прожекции. Важи за прожекции в кина от веригата Cinema City на територията на Република България. Ваучерите могат да бъдат използвани до 19.05.2019 г. Срещу представяне на ваучерите на касата на киното, победителят по т. III.1 от тези ОУ получава по 1 (един) брой безплатен билет за всеки ваучер за избран от него филм, в посочени от него ден и час.

На 12.02.2019 г., в 10:00 часа ще бъде изтеглен по 1 (един) победител за всяка от четирите Награди, като за всяка Награда ще бъде теглена томбола между гласувалите за конкретната Награда.

Победителите ще бъдат определени на томболен принцип от назначена от Организатора тричленна комисия, електронно, чрез интернет базираното приложение на интернет страница www.random.org и при съставяне на съответния Констативен протокол.

Победителите ще бъдат обявявени на Facebook страницата на Организатора, чрез посочване на спечелилия Facebook профил и/или имената на печелившите Участници.Съгласно действащото законодателство, Организаторът има право да оповести публично имената на наградените Участници. Обявяването на победителите ще се извършва по начин, недопускащ разкриването на лични данни, с изключение на име и фамилия и част от електронния адрес, съгласно условията посочени в настоящите ОУ.

Организаторът поема ангажимент в деня по т.VI.6.1. да уведоми публично и лично печелившите Участници. Публично се счита съобщението, отправено във Facebook страницата на Организатора на Играта. Лично се счита съобщението във Facebook, изпратено от Организатора към печелившия Участник.


Краен срок - 11 февруари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара