Спечелете козметични комплекти Alkmene


Краен срок - 24 февруари 2019

Здравейте, приятели! Искаме да ви зарадваме с игра на марката alkmene! Очакват Ви общо три награди – три красиви комплекта с по три продукта на марката.

За целта следва в срок до 24.02.2019 да отговорите в коментар под снимката на играта на въпроса: Защо е важно за Вас, да използвате продукти с натурални съставки? А тримата печеливши ще имат възможност да изберат кой от двата комплекта предпочитат 😊

В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook www.facebook.com/dmBulgaria и не са служители на дм България ЕООД или на Eврос КиП.

Наградата, която може да спечелят участниците в играта, са три броя комплекта с продукти на марка Alkmene. Комплектите, които могат да бъдат спечелени са два вида - “Sensitive” или “Intensive”.
• Комплект “Sensitive” съдържа следните три продикта :
- Alkmene Душ-гел Био Слез Sensitive, 250 мл
- Alkmene Балсам за тяло Био Слез Sensitive, 250 мл
- Alkmene Крем за ръце Био Слез Sensitive, 75 мл

• Комплект “Intensive” съдържа следните три продикта :
- Alkmene Душ-гел Био Маслина Intensive, 250 мл
- Alkmene Лосион за тяло Био Маслина Intensive, 250 мл
- Alkmene Крем за ръце Био Маслина Intensive, 75 мл

Победителите в играта ще бъдат трима, както и наградите са три броя комплекта.

Всеки участник, публикувал отговор на въпроса може да спечели, красив комплект Alkmene, като може да избере, кой от двата вида предпочита.

Наградата не може да бъде заменена и не се изплаща номиналната й стойност.

Победителите ще бъде изтеглени, чрез жребий на 25.02.2019, в присъствието на представители на маркетинг и търговски отдел на дм България ЕООД

Имената на тримата участника спечелили награда-комплент ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 27.02.2019г. коментар под снимката на играта.

Участниците спечелили награда-комплент ще бъдат информирани за това най-късно на 27.02.2019 включително до края на деня, че са спечелили награда, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване-таг на иметата им в коментар под снимката на играта.

Също така, участниците спечелили награда-комплент могат да посочат в отговор на съобщението, че са спечелили, кой от двата вида комплекта предпочиатат да получат “Sensitive” или “Intensive”.

Наградата ще бъде изпратена, директно в посочен от всеки победител dm магазин, който е най-удобен за съответния победител, в срок до седем работни дни от датата на посочване на филиала от негова страна.

При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност.
В случай, че даден участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация.

В случай, че участник спечелил награда в играта не е отговорил на съобщението на dm България до 13.03.2019г., то той губи правата си върху наградата.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара