Спечелете 50 колекционерски комплекта Stikeez от Lidl


Играта е приключила!

Печеливши:

Stanislav Todorov
vania ivanova
Ана Пънкина
Ана-Мария Симеонова
Ангелина Герова-Пежева
Анелия Стефанова
Анета Петкова
Антоанета Топчиева
Венка Йотова
Вероника Накова
Галина Атанасова
Даниел Димитров
Данчо Гинин
Деница Некезова
Десислава Василева
Десислава Минева
Десислава Бухчева
Деян Канев
Димитър Стефанов
Жана лазова
Живко Чернев
Иванка Иванова
Йоана Филипс
Йорданка Стефанова
Катя Александрова
Кремена Стоянова
Любомир Борисов
Мариана Каменова-Начева
Мая Николова
Миглена Стоянова
Надя Линкова
Наталия Говедарова
Никола Димитров
Николина Александрова
Панко Панков
Петър Бибишков
Петър Димов
Петя Венева
Пламенка Петкова
Радослав Иванов
Радостина Колева
Ранелия Манасиева
Римма Шопова
РУМЯНА ИЛИЕВА
Сабие Шинде
СИМЕОН ГЕОРГИЕВ
Соня Йорданова
Станелка Табакова
Стефка Сотирова
Таня Огнянова



Искаш ли вече да започваме?

Открий колко фигурки Stikeez сме скрили в брошурата за периода 25.02. – 03.03. и можеш да спечелиш 1 от 50 колекционерски комплекта за фенове!

Ела от 25.02. до 3.03., посочи верния отговор и играй за наградата от колекционерски албум, торбичка за съхранение и 10 фигурки Stikeez!

За да участва в Играта, всеки Участник трябва да:

1. разгледа нашата брошура за периода 25.02. – 3.03.2019 г. в нейната хартиена версия, достъпна в магазините на Lidl, или в нейната онлайн версия, достъпна на lidl.bg/broshura и да открие колко фигурки Stikeez са скрити в страниците на брошурата;

2. да отиде на lidl.bg/stikeezgame, където да посочи верния отговор от дадените три възможности. Участникът трябва да попълни съответната информация в предвидените за тази цел полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, да отбележи, че е съгласен с Правилата на Играта и след това да натисне бутон „Участвай“.

Всеки Участник може да се регистрира само веднъж при спазване на изискванията на т.7.

Участието в Играта не изисква покупка или посещение на магазин на Организатора.

С регистрацията си в Играта по реда на т.7 по-горе всеки Участник може да спечели:

1. един от 50 колекционерски комплекта за фенове на Stikeez. Всеки комплект съдържа 1 бр. колекционерски албум, 1 бр. торбичка за съхранение и 10 бр. произволни фигурки Stikeez.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Определянето на печелившите Участници ще бъде на 05.03.2019 г. чрез провеждането на томбола на случаен принцип измежду всички дали верен отговор и регистрирали се в Периода на провеждане на Играта.

Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Имената на всеки печеливш Участник, както са посочени в регистрационната  форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: lidl.bg/stikeezgame на 05.03.2019 г. Участникът ще бъде уведомен, че е спечелил награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от него/нея в регистрационната форма.  

Печелившият Участник трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената му/ѝ на интернет страницата на Лидл България съгласно условията на т. 13, да изпрати имейл на igra@lidl.bg с потвърждение, че желае да получи наградата, както и конкретен адрес за получаване.

Ако Организаторът не получи от уведомения Участник имейл с потвърждение, че ще приеме наградата и съответен адрес, на който да бъде изпратена наградата, в рамките на срока, посочен в т. 14, Участникът губи правото да получи наградата си.

Организаторът изпраща наградата в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на имейла по т.14 на посочения от Участника адрес. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора. В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаната награда по причини, за които той не отговаря, Организаторът си запазва правото да награди печелившия Участник с друг вид награда на същата стойност.


Краен срок - 3 март 2019

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Моля да ми дадете информация за спечелилите тази игра. Защото едно детенце още се надява да получи колекционерски комплект за фенове. Благодаря

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, може да видите печелившите най-отгоре в публикацията.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара