Спечелете 40 настолни игри Queen’s challenge


Краен срок - 11 март 2019

За да се включи в игрите, Участникът трябва да изпълни правилно условието, зададено в специално създадения за стартиране на всяка играта пост на профилите на Влогърите от кампанията.

Периодът на кампанията e от 10:00 часа на  01.02.2019г. до 23:59 часа на 11.03.2019г., като в този период всеки от Влогърите ще стартира отделна игра, която ще обяви с публикуването на пост в собствения си профил в социалните мрежи (YouTube и/или Instagram) както следва:

1. Гергана Димитрова - в Instagram профила „geryslife“ - 02.02.2019г.
2. ”Aйде БГ“ ЕООД – в Instagram - „aydebgofficial“ - 04.02.2019г.
3. „Хера 05“ ЕООД – в YouTube канал „Andy Studio“ - 08.02.2019г.
4. Галина Радева - в YouTube канал „Galka Power“ - 16.02.2019г. 
5. Стоян Вълков – в YouTube канал „Chokaparlqka HD“ - 20.02.2019г.
6. Нелина Георгиева - Instagram профила „nelinageorge“ - 28.02.2019г.
7. Теодора Цончева - в YouTube канал „Theodora Tsoncheva“ - 28.02.2019г.
8. „Адаманд Ент“ ООД – Instagram в профилите на „vaseto_andonov“ и nicole.andonova - 02.03.2019г.

В случай на промяна на някоя от датите Влогърите ще обявят новата дата в собствения си профил в социалните мрежи (YouTube и/или Instagram), като тази промяна ще бъде отразена и в настоящите правила.

За да се включи в играта, всеки участник, трябва да коментира под специално създадения за целта пост в профила на Влогърите в социалните мрежи (YouTube и/или Instagram).

Всеки участник може да вземе участие в игрите в специално създадените постове в профилите на всеки Влогър от кампанията. Всеки участник може да участва в игрите, по веднъж за всеки един профил на Влогърите в социалните мрежи (YouTube и/или Instagram), независимо от броя на коментарите, които е публикувал под съответния пост.

С публикуване на коментар, отговарящ на зададените съгласно т. 1 по-горе условия, Участникът потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила за участие в игрите от кампанията.

Игрите са отворени за участие на всички физически лица на територията на България, с изключение на служителите на „ТИМБАРК БЪЛГАРИЯ” ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи), Изпълниелите (Влогъри) и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи.). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.

За всяка игра ще бъдат изтеглени по 5 (пет) печеливши участника, всеки от които ще получи настолна игра  Queen’s challenge.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на томболен принцип. Всеки от Влогърите ще публикува в профила си в социалните мрежи (YouTube и/или Instagram) кога и как ще стане тегленето и обявяването на печелившите. Печелившите участници ще бъдат публикувани в пост в профилите на Влогърите в социалните мрежи (YouTube и/или Instagram) най-късно до 11.03.2019 г.

Всеки печеливш участник трябва да се свърже с  Влогъра, чрез който профил е бил изтеглен и обявен за спечелил. След като са се свързали с Влогърите печелившите участници ще получат специална форма, в която трябва да попълнят своите данни. Формата ще им бъде изпратена на лично съобщение или по друг удобен метод според ограниченията и възможностите на социалната мрежа (YouTube и/или Instagram), в която се е провела играта. Наградите се изпращат на посочените от печелившите адреси изцяло за сметка на Организатора.

Участниците губят правото си да получат наградата, ако не попълнят формата с необходимата информация в рамките на 10 (десет) дни от датата на която име е била изпратена.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара