Спечелете 30 бюти кутии от Avon


Краен срок - 10 март 2019

Кампанията с предварително записване на сайта www.minutizamama.bg

За да бъде включен в кампанията участникът трябва предварително да попълни формата за регистрация на горепосочения сайт, като предостави следната информация:

    Име, фамилия , имейл, телефон

Реална регистрация - Такава е всяка една, извършена от редовен участник, който е попълнил регистрационната форма при гореописаните условия.

Един участник може да регистрира безброй много ваучери на посочения по-горе сайт.

Тегленето на наградите в томболата ще се извърши в на 11.03.2019 година в 13.00 часа чрез жребий, като от всички участници, спазили коректно условията за участие, на случаен принцип ще бъдат избрани 30 печеливши участника и 30 резервни участника.

Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните печеливши Участници, при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или да получат наградата в съответствие с изискванията на тези правила.

Участника ще получи имейл до 24ч с генериран ваучер

30 участника ще получат награди от кампанията.

Всеки от победители ще получи своята награда до подаден от тях адрес; Изпращането на наградите се поема от страна на организиращата страна, в конкретният случай: „Ейвън Козметикс България” ЕООД, със седалище гр. София, бул. „България” № 69 ет. 9, с ЕИК 121902485, представлявано от управителя Даниел Шопов, за краткост по-долу наречено “Организатор” или „Ейвън”.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара