Спечелете ваучер на стойност 3000 лв. за хотел "АРТЕ СПА И ПАРК" Велинград


Играта е приключила!

Печеливш: г-н Гайдаджиев, резервация N 31364



Искате ли да спечелите ваучер на стойност 3000лв.? Разбира се, че може!

Всичко, което трябва да направите:
❗️1️. Планувайте своята почивка за 2019г. и я резервирайте на 11, 12 или 13 Февруари 2019г.
Може да резервирате всеки избран от Вас период, в избрано от Вас помещение и продължителност.
❗️2️ Резервирайте по:
📞телефона / 0879 06 66 60, 0879 09 99 90/
📧 мейл / info@artehotel.bg/
Facebook или в Instagram.

🏆Големия късметлия ще изтеглим на 16.02.2019г., в 12.00ч. на обяд, по време на Международното изложение „Ваканция и SPA”!

Всеки желаещ да участва в ИГРАТА следва да заяви участие писмено или по електронен път, като попълни нарочната форма, публикувана на уебсайта на организатора.

От всички участници в ИГРАТА ще бъде изтеглен само един победител, който ще получи от организатора ваучер за покупка на стоки и/или услуги, предоставяни от Арте Спа и Парк Хотел, Велинград, на обща стойност от 3000 лв.

ВАУЧЕРЪТ може да бъде използван на територията на обекта: Арте Спа и Парк Хотел, Велинград, в рамките на една година от датата на получаването му. Ваучерът не може да бъде използван по  време на национални празници, както и за закупуване на предлаганите от Арте Спа и Парк Хотел пакетни услуги.

Срещу ваучера могат да бъдат получени стоки и услуги на цена с включен ДДС, съгласно актуалната към момента на предявяване на ваучера ценова листа на хотела.

Парични средства не могат да бъдат предоставени срещу получения ваучер, включително и под формата на ресто. При използване на ваучера от общата му стойност се приспада стойността на използваната услуга и/или закупената стока. Остатъкът от ваучера, ако има такъв, остава за последващи ползвания до окончателно изчерпване на стойността по ваучера.

Теглене на печелевшия: Всички участници, приели и изпълнили условията за участие в играта на 11, 12, 13 февруари 2019г., ще бъдат включени в теглене на 16.02.2019 г. от 12:00ч. в присъствието на нотариус. Тегленето ще се проведе по време на Годишното туристическо изложение „Ваканция и Спа”, Интер Експо Център, София на адрес: гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 147

Печелившият участник ще бъде обявен на интернет страницата на организатора – www.artehotel.bg, а в срок от 5 (пет) дни от провеждане на тегленето. С цел опазване на личните данни на лицата, обявяването ще се извърши чрез посочване на инициали на първо име и фамилия на печелившия участник, както и с посочване на последните четири цифри от телефонния номер на участника.

Всяка направена през срока на провеждане на ИГРАТА резервация дава правото на едно участие на томболен принцип.

Всяко лице има право да направи неограничен брой резервации, отговарящи на изискванията за участие в играта и да участва в играта неограничен брой пъти.

Печелившият участник следва да получи и използва наградата си в срок от 1 (една) година от датата на публикуване на информацията за печелившия на Интернет страницата на организатора www.artehotel.bg.

Печелившият участник може да получи и използва наградата си срещу представяне на следните документи за справка:

– лична карта или паспорт, удостоверяващи самоличността на лицето;

– банков документ или документ, издаден от хотела, за заплатената по т. 13.3 от тези Общи условия сума.

Краен срок - 13 февруари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара