Спечелете 5 гривни Pandora от Лили Дрогерие и Pantene


Краен срок - 28 февруари 2019

Здрава коса и красиво бижу – очаквано добра комбинация! Включи се в играта на Лили Дрогерие и Pantene, и спечели 1 от 5 гривни Pandora!

За да участваш:
🔶 Харесай страницата на Лили Дрогерие;
🔶 Купи два продукта с марката Pantene и регистрирай касовата бележка
🔶 Харесай и сподели публикацията с играта.

Петимата късметлии ще изтеглим на 6-ти март. Успех!

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са: 5 гривни ПАНДОРА

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

В Играта може да участва всеки, който отговаря на изискванията за право на участие на Официалните правила и който е:

 - Харесал официалната Фейсбук страница на Лили Дрогерие, на която се провежда играта;

- Харесал публикацията с играта;

- Регистрирал касова бележка, която съдържа покупка на два продукта с марка Pantene в периода на играта – 01-28.02.2019г.; 

Наградите ще се теглят в присъствие на представител от маркетинг отдела на Лили Дрогерие.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в т.6.1., ще участват в томболата за определяне на печелившите участници. Имената на спечелите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на организатора във Facebook на адрес https://www.facebook.com/LillyDrogerieBG до 18:00 часа на 06.03.2019г.

Печелившите трябва да изпратят на лично съобщение трите си имена, телефон за връзка и удобен Лили Дрогерие магазин за получаване на наградата. Спечелилите участници в играта, които не са се свързали с организатора до 7 (седем) дни от публикуване на имената на фен страницата на организатора, губят правата си върху спечелената награда.

Наградата ще бъде изпратена от Организатора на играта до посочения от печелившия участник най-удобен за него магазин Лили Дрогерие в срок до петнадесет работни дни от датата на посочване на магазина от негова страна. При получаването на наградата, печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация. При липса на Лили Дрогерие магазин в населеното място, където живее спечелилия участник, наградата се изпраща по куриер, след предоставяне на точен адрес на участника.

Играта не е обвързана с Фейсбук по никакъв начин и не е спонсорирана, организирана или подкрепяна от него. Получателят на споделената от участниците информация не е Фейсбук, a Организатора. В играта не могат да вземат участие лица, ненавършили 14-годишна възраст. В случай, че в играта желаят да участват лица, ненавършили 18 години, или поставени под запрещение, то участието им е възможно единствено със знанието и съгласието на техните родители или попечители.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара