Спечелете почивка в Пампорово, фотоапарати, куфари, раници, одеяла и фенери от Duracell


Краен срок - 15 април 2019

Кампанията се разделя на две части:

Национална кампания с награди, обвързана с покупка, валидна само при изпълнение на посочените условия в настоящите Официални Правила на кампанията („Национална Кампания“).

Кампания във верига магазини Кауфланд с моментни награди, обвързана с покупка,  валидна само при наличието на промоутъри на Duracell в съответните търговски обекти („Кампания с моментни награди“).

В кампанията участват всички магазини Кауфланд и други магазини на територията на Република България.

Условие за участие - всеки, който закупи батерии DURACELL на стойност минимум 8.00 лв. с ДДС от магазин на търговска верига Кауфланд и други магазини през периода на кампанията, посочен по-горе, получава възможност да участва в Националната кампания и да спечели награда от Duracell. Това, което трябва да направи е да регистрира име, фамилия, телефонен номер, имейл и датата и часа от касовата бележка, с която е закупен продукт Duracell на www.duracellpromo.bg

Печелившите се теглят на лотариен принцип пред свидетелството на нотариус на 16-ти април 2019г.

Всички печеливши участници ще получат SMS или имейл и имената им ще бъдат публикувани в деня на теглене на www.durcellpromo.bg

Наградите се доставят на посочен от печелившия адрес с куриер за сметка на Организатора.

Механизъм на Националната кампания

1 Участие с касов бон за покупка

    Всеки, който закупи батерии DURACELL на минимална стойност 8.00 лв. с ДДС може да вземе участие в кампанията, като регистрира касовия бон за покупка на www.duracellpromo.bg
    Задължително условие за регистрация в уебсайта е всеки участник да попълни в регистрационната форма: име и фамилия, телефон, имейл, които по смисъла на чл. 2, ал. 1 от Закона за защита на личните данни представляват, лични данни, дата, месец, година, час и минути изписани на касовия бон от покупката.
    Изписване на дата, месец, година, час и минути на касовия бон / съкратено ДДММГГ ЧЧММ /
    Между отделните думи, датата и часът да има разстояние (интервал) и датата да е изписана в поредица дата, следвана от месец, следвана от година, а часът в поредица час, следван от минути. В изписването на датата и месеца се допускат препинателни знаци.
    При регистрацията си в уебсайтa участниците декларират, че са запознати с настоящите Официални правила на кампанията и че дават съгласието си за обработването на личните им данни от Организатора на Кампанията.
    В случай че даден участник не е съгласен личните му данни да бъдат обработвани от Организатора, той следва да не отбелязва полето за даване на съгласие, като в този случай регистрацията му няма да бъде допусната.
    Един участник има право да участва в кампанията с една дата и час от касовата бележка само веднъж.
    Един участник има право да участва в кампанията с неограничен брой касови бележки.

2. Механизъм за определяне на печелившите за наградите в кампанията

Наградите ще бъдат:

    10 броя куфари за пътуване
    3 броя дигитални фотоапарата
    1 брой тридневна ваканция в курортен комплекс Пампорово за двама човека, която включва нощувки и закуски.

При изтеглянето на печелившите, Организаторът ще изтегли в присъствието на нотариус и 5 резерви. В случай че някой от печелившите участници бъде дисквалифициран или не предостави касова бележка като доказателство за покупката при получаването на наградата или се откаже от нея, ще бъде заместен от първата резерва в списъка, съответно следващият, който ще получи на негово място награда, в случай че е изпълнил указанията, посочени в настоящите Официални правила.

Наградите ще бъдат разпратени в рамките на 14 работни дни след подаване на коректен адрес за доставка.
    Наградите се получават от печелившите срещу предоставяне на оригинален касов бон от регистрацията в томболата.
    Визуализацията на наградите на всички рекламни и комуникационни материали е с примерен и илюстративен характер.

Условия на Кампанията с моментни награди

Кампанията в търговската мрежа с моментни награди обвързана с покупка e валидна само при наличието на промоутъри/представители на Duracell в съответния търговски обект.

Организаторът провежда Кампания с моментни награди, обвързана с покупка със следния механизъм:

    Всеки, който закупи който и да е 4-рен блистер батерии Duracell, може да спечели моментален подарък от брандирания щанд в магазина
    За целта е необходимо след покупката на 4-рен блистер батерии Duracell, клиентът да представи касовата си бележка, удостоверяваща закупуването на продуктите, на промоутъра на Duracell, който се намира след касова зона. След предоставяне на касовата бележка, клиентът получава възможността да участва в игра за моментна награда и да спечели награда.
    За целите на кампанията са предвидени следните награди

Фенер - 4500 бр.

Одеяло -  300 бр.

Раница – 125 бр.

    Механизмът на кампанията е в сила до изчерпване на наградите.
    Промоцията с моментните награди важи само когато в търговския обект има промо екип/представител на Duracell.
    Участието за моментни награди не изключва участието на клиент в състезанието за големите награди в рамките и правилата на Националната кампания. Промоутърите/Представителите на Duracell след проверката на касовата бележка са задължени да я върнат на клиента. Промоутърите/Представителите на Duracell нямат право неоправдано да задържат касовата бележка на клиент, който участва в кампанията за моментни награди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара