Спечелете ваучери за Technopolis, Sport Depot, Kaufland и чаши Верея


Играта е приключила!

Печеливши:

Чаши верея печелят:

Кристина Желева
Жаклин Хаджийска
Теодора Жечева
Милен Михалков
Десислава Тодорина
Петър Георгиев
Маргарита Асенова
Любослава Петкова
Светлана Колева
Ралица Трифонова
Слави Томов
Диана Драганова
Иван Григоров
Галя Иванчева
Емил Еленков
Петя Маринова
Михаела Раева
Йоана Константинова
Вилдан Ахмедова
Марияна Стойкова
Веселина Георгиева
Катерина Скутова
Цанка Колева
Радостина Якимова
Соня Атанасова
Таня Господинова
Александра Тодорова
Тодорка Костадинова
Маргарита Смилянова
Гинка Гюрева



Изтегли късметче и разбери какво те очаква през новата година! На момента можеш да спечелиш чаша Верея или да се включиш в томбола за ваучер от Technopolis, Sport Depot или Kaufland. Участвай с 3 опита всеки ден! Успех!

Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:

ГОЛЕМИ НАГРАДИ:

·         Общо 6 бр. карта за подарък на стойност 100 лв. магазини Technopolis 
·         Общо 6 бр. карта за подарък на стойност 100 лв. от магазини Sport Depot 
·         Общо 6 бр. ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. от магазини Kaufland

МАЛКИ НАГРАДИ:

·         Общо 30 бр. Брандирани чаши с лого Верея

За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в приложението с профила си във Facebook и да изтегли виртуален късмет. За да се включи в томболата за голяма награда, участникът трябва да изтегли късмет, на който е описано участие в томбола.

Ако участник изтегли късмет, на който е упоменато, че печели малка награда, трябва да въведе данните си за контакт, за да може да получи наградата си. Всеки участник има право да се включи в играта с до 3 участия на ден.

Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция спечелили на 01.02.2019г.

Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите.

При възникване на технически проблеми в интернет страницата https://igra.vereia.bg обявяването на победителите ще се извърши след окончателното им отстраняване.

В томболата участват всички потребители, които са се включили, спазвайки механизма на участие в Промоцията, описан в т. 6 по-горе.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник по своя собствена преценка, когато установи, че някое от настоящите Официални правила на Играта не е спазено или при установяване на опити за манипулиране на Играта.

Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на имейл на igra@vereia.bg   следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.

Регистрацията на участник в Играта ще се счита за невалидна, ако имената, подадени от него при предоставяне на данни, не съвпадат с тези от личната му карта.

При получаване на наградите печелившите са длъжни да удостоверят с документ, че имат навършени 14 години към 16.01.2019 г.

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници. Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакт или некореспондиращ, непълен или неточен e-mail, или адрес за доставка на награди.


Краен срок - 30 януари 2019

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара