Спечелете ваучери на стойност 50 лв. от eMAG


Краен срок - 31 януари 2019

📩 Запиши се за бюлетина ни до края на януари и участвай в томбола за 1 от 6 ваучера на стойност 50 лв (за продукти, предлагани от eMAG).

В кампанията „Абонирай се за бюлетина на eMAG.bg!“  участва всяко физическо над 18 г. или юридическо лице, което се абонира за бюлетина на eМАG България (emag.bg) до крайната дата на кампанията.

Участниците трябва да се регистрират за бюлетина на eMAG от момента на стартиране на рекламната кампания във „Фейсбук“. Участници могат да бъдат лица, които са направили тази регистрация точно в този период през януари 2019. За избягване на всякакво съмнение в кампанията няма да участват лица, които към момента на обявяване на началото на кампанията във „Фейсбук“ вече са били абонирани за бюлетина.

Участието в кампанията не е обвързано с покупка.

Шест от участниците ще спечелят по един ваучер в рамер на 50 лв., чрез който те ще могат да си купят продукт(и), предлаган(и) от eMAG, от сайта eMAG.bg с изключение на разопаковани продукти. За избягване на всякакво съмнение ваучерът няма да може да се прилага за продукти, предлагани от маркетлейс търговци.

Ваучерът ще бъде изпратен по и-мейла на съответния участник, с който той се е регистрирал за получане на бюлетина на eMAG.

Ваучерът ще е с валидност до 01.03.2019 г. По отношение на поръчката, за която ще се ползва ваучера, се прилагат общите условия за ползване на сайта eMAG.bg

Ваучерът на eMAG може да бъде използван, като се добави кодът му в направена от спечелилия го поръчка от онлайн платформата emag.bg, след избирането на продуктите и добавянето им в количката.

Кодът на ваучера е валиден за една единствена поръчка, която ще може да се плати изцяло или частично със стойността на ваучера. Ако стойността на поръчаните с него продукти не е равна или не надвишава стойността на Ваучера, остатъкът от неговата стойност се губи и не може да се използва при последваща поръчка. Ако стойността на поръчката надвишава стойността на ваучера, разликата ще трябва да бъде доплатена от печелившия. Ако той не доплати, то Организаторът ще си върне доставения продукт(и), а ваучерът ще стане невалиден.

Стойността на ваучера не може да се натрупва с цел плащане на поръчки и не може да се комбинира с други ваучери.

Организаторът не е отговорен за декларирането и плащането на такси, данъци или други финансовите задължения, свързани с предлаганата награда, тъй като те са задължение на печелившия.

Печелившите ще бъдат определени на 01.02.2019 г. чрез теглене на жребий на случаен принцип чрез услугата randomwinners.com, без за това да се използват каквито и да е техни лични данни.

Организаторът ще изпрати на печелившите по имейл кода на ваучера.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара