Спечелете ваучер за 250 лв. за пазаруване от Бижу Вазаро


Краен срок - 5 февруари 2019

Зарадвай себе си с нови модни находки от Бижу Вазаро: спечели Ваучер (за 250 лв.), с който да обновиш гардероба си!

За да спечелиш, само кажи „ДА“ и си част от играта! 🎉

Ние ще отговорим на коментара ти в лично съобщение с няколко лесни стъпки, за да се включиш успешно и да увеличиш шансовете си за наградата. Ще отнеме секунди!✔️

На 05.02. ще обявим щастливата победителка, която ще може да изхарчи ❗250 лв.❗ както пожелае в целия ни онлайн магазин!

Стилна рокля, кашмирено палто, тениска с декорация? Защо да избираш, ваучерът ти стига, за да грабнеш всичките 😍

Благодарим за участието и ти пожелаваме успех ❤️

При публикуване на няколко коментара от един и същ потребител - всички те се считат за едно участие на потребителя.

В играта могат да участват всички български фейсбук потребители с валиден фейсбук профил. При съмнение за достоверността и валидността на профил на участник, организаторите могат да го дисквалифицират от играта по всяко време, по тяхна преценка и без предупреждение.

Играта е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Марифлор 2501 ЕООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи), които нямат право на участие.

Прекратяване: Организаторът има неотменимото право да прекрати играта по всяко време, в случай че настъпят форсмажорни обстоятелства, злоупотреби от различен характер, и/или нарушаване на условията на играта.

Играта не е обвързана с покупка. Наградите могат да бъдат отказани за получаване от техните получатели с писмено искане чрез изпращане на лично съобщение до фен страницата на фирмата или на имейл office@bijouvzaro.com.

Наградите могат да бъдат преотстъпвани при съгласие и с допълнителна договорка по преценка на фирмата. Наградата не може да бъде заменяна, както и да се получава левовата й равностойност.

Печелившият следва да осъществи връзка с Бижу Вазаро посредством лично съобщение във фейсбук страницата https://www.facebook.com/bijouvazaro/ или на имейл office@bijouvzaro.com, за допълнителни уточнения как да получи наградата си.

Непотърсени награди в срок до 14 дни се анулират.

Печелившият участник ще бъде изтеглен на 05.02.2019 г.
Името на печелившия участник ще бъде обявено във фейсбук страницата на Бижу Вазаро с url адрес: https://www.facebook.com/bijouvazaro/ на 05.02.2019 г.

За участие в играта могат да бъдат изисквани данни свързани с: „Име, фамилия“, и „E-mail“. Предоставяйки имейла си, участникът се съгласява да получава промоционални съобщения от Марифлор 2501 ЕООД. Ако участникът не иска да получава промоционални съобщения по имейл, той може да изяви това желание, като напише в messenger: “не желая да получавам имейли”.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара