Спечелете ваучер на стойност 1000 лв. и 2 карти за фитнес


Краен срок - 15 февруари 2019

Да намалиш сладкото? Да ограничиш въглехидратите? Да пиеш повече вода? Всички си обещаваме да променим някои навици през новата година. Какво е новогодишното ти обещание към твоето тяло?

Напиши го като коментар и можеш да спечелиш страхотни фитнес награди от А1 клуб и silabg.com: две тримесечни карти за фитнес и ваучер за хранителни добавки от Silabg.com на стойност 1 000 лева.

Участието в Кампанията няма за цел и не е обвързано със закупуването на продукт или услуга, предлагани от Организатора или Партньора

Всеки Участник се включва само един път в тегленето и може да спечели само една награда, независимо колко пъти е отговарял на въпроси от Кампанията.

Награди:
1 брой - Ваучер на стойност 1000 лв. за магазина на „НУТРАКОРП“ ЕООД
1 брой - Две тримесечни карти за фитнес във верига Атлетик Фитнес: https://athletic.bg/ 

Информацията за магазините на „НУТРАКОРП“ ЕООД и продуктите, за които важи ваучерът е публикувана на страницата на Партньора: www.silabg.com

Двете тримесечни карти представляват една награда за един печеливш Участник.

В тегленето на наградите по т. 5 се включват само Участници, които отговарят на условията по т. 3 и 4 от тези Правила.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши след приключване на Кампанията на 18.02.2018 г.

Печелившите Участници са двама и се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.

След определяне на всеки печеливш Участник се изтегля по още 1 (един) резервен печеливш Участник. Резервният печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила.

След изтегляне на печелившия Участник, се извършва проверка дали отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай, че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 10 (десет) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т.6 същият ще бъде информиран за спечелената награда и начина на получаването чрез лично съобщение във Facebook.

Печелившият Участник трябва да представи всички данни (три имена, телефон, адрес за доставка на наградата и навършени години), които са необходими получаването на наградата си.

В случай, че съответният печеливш Участник не отговори на съобщението, като изпрати необходимите данни до 3 (три) работни дни след обявяване на победителите или откаже да получи наградата, за победител се счита резервният печеливш участник, на който се изпраща съобщение по реда на тази точка. В случай, че и той не отговори в срок до 3 (три) дни от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Наградите ще се предоставят от Партньора по определения съгласно т.7.1 ред. За целта Организаторът предоставя на Партньора данните за контакт с печелившите Участници, които е събрал съгласно т.7.1.

Наградата може да бъде получена в срок до 5 (пет) седмици от датата на тегленето.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара