Спечелете безплатни обувки от SPORT DEPOT


Краен срок - 24 февруари 2019

Студеното време не може да изплаши истинските любители на приключенията!

Без значение дали предпочиташ преходите в планината, покоряването на заснежени върхове или просто да се сгушиш край лагерния огън под звездното небе – ти си авантюристът, когото търсим. Грабни любимия си нов чифт туристически обувки и покажи на всички, че зимата може да бъде не по-малко атрактивен и привлекателен сезон от лятото.

Сподели момента с нас и може да вземеш парите за закупения чифт обратно!
Nice, a?

1. Купи туристически обувки от магазин SPORT DEPOT или онлайн на www.sportdepot.bg в периода от 17.12.2018 г. до 24.02.2019 г., включително. Можеш да избереш новия си чифт измежду марките Grisport, High Colorado, Jack Wolfskin, Keen, Lowa, Salomon и The North Face. Запази касовата си бележка.

2. Направи си вълнуваща снимка по време на преход или друга активност на открито, не забравяй – обувките трябва да се виждат.

3. Регистрирай своето участие тук.

☞ Ако си закупил обувките си от магазин, въведи своите данни и номера на касовата си бележка.

☞ Ако си закупил обувките си онлайн, въведи своите данни и номера на твоята поръчка.

4. Изненада!
Трима ще получат парите за своите любими нови туристически обувки обратно.

5. Победителите ще бъдат определени чрез томбола от жури на SPORT DEPOT. Резултатите ще бъдат обявени на 25.02.2019г в официалната facebook страница на SPORT DEPOT.


Важно!

1 - За да участваш в нашата томбола, качи снимка, на която се вижда една от изброените марки обувки - Grisport, High Colorado, Jack Wolfskin, Keen, Lowa, Salomon и The North Face.

2 – Ако си закупил обувките си от физически магазин SPORT DEPOT, задължително пази касовата си бележка до края на играта. Тя е дoказателство за извършената от теб покупка и само срещу нейното представяне може да получиш своята награда.

3 - Тегленето на печелившите ще бъде на 25.02.2019г. Жури на SPORT DEPOT ще определи тримата победители на случаен томболен принцип. Резултатите ще бъдат публикувани на официалната facebook страница на SPORT DEPOT. Ще се свържем лично с печелившите, посредством обаждане.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара