Спечелете всеки месец безплатно оборудване от Decathlon


Краен срок - 31 декември 2019

ОБИЧАШ ДА СПОРТУВАШ И ИСКАШ НОВО ОБОРУДВАНЕ ЗА ТВОЕТО УЧИЛИЩЕ?

Тази година Декатлон застава зад теб, за да превърнем заедно физкултурния салон в най-якото място в даскало!

Включи се в кампанията “ДекаТур в училище - промени играта!” и ни изпрати кандидатурата на твоето училище, като заснемеш най-надъхващото видео, с което да ни убедиш, че точно ти, съучениците ти и учителите ти заедно променяте играта. Не забравяй, че ти трябва подкрепа от цялото даскало, така че разкажи на всички!

1. Кандидатствай

Организирай съучениците и учителите си, напишете мотивацията на вашето училище и снимайте кратко видео, в което да ни разкажете и убедите как ще промените играта, спортувайки. Изпратете кандидатурата си до 10-то число на месец февруари. 

2. Финалисти и гласуване

От февруари, ще публикуваме всеки месец най-мотивираните видеа (до 10 на брой) в нашата страница, за които ще може да се гласува до края на месеца. Всеки, който иска да гласува, може да го направи със своята карта Декатлон.

3. Обявяване на победителя

След края на гласуването обявяваме и кое училище печели състезанието за съответния месец. Победителят получава безплатно спортно оборудване за физкултурния си салон, както и безплатен спортен празник от Декатлон!

ЦЕЛ НА ИГРАТА:

Популяризиране на спорта и правенето му по-достъпен до учениците в България. Участници са само училища и се състезават чрез изпращане на “мотивационно писмо” и “мотивационно видео”, с които трябва да демонстрират значението на спорта в тяхното училище.

За да осъществи участие в играта, училището трябва да попълни специалната форма, намираща се на тази страница card.decathlon.bg/decatour. Участието е позволено само за училища на територията на България, чийто представляващ е уведомен и е дал съгласието си за участието чрез регистрацията по т.1 по-долу. Стъпки:

1 За участие в играта училището трябва да бъде регистрирано на сайта от негов представител. Регистрацията изисква въвеждането на име и фамилия на представляващия, имейл и телефон  за контакт, име на училището, мотивационно писмо и мотивационно видео. Лицето за контакт трябва да потвърди, че е над 18 години, че има позволение да регистрира училището за играта или че е негов представляващ, и че приема Условията на играта.

След успешна регистрация ще се появи екран, потвърждаващ регистрацията.

Единствено кандидатури през формата за кандидатстване на Страницата ще бъдат разглеждани.

Кандидатурите за съответния месец ще се събират само до десето число на месеца, всяка подадена по-късно кандидатура, автоматично се счита като кандидатура за следващия месец. Всеки календарен месец представлява отделен период на играта. Периодите на провеждане на играта са от 01.02.2019 до 31.05.2019 и от 01.09.2019 до 31.12.2019 г.

Всяко училище може да кандидатства във всеки период, като всеки период е отделен сам за себе си и подадените гласове са валидни само за периода, без да може да се прехвърлят към друг период. Едно училище може да спечели само веднъж от всички периоди.

Между десето и четиринадесето число на всеки месец в рамките на продължителността на играта, посочена в т. 3.1.4., екипът на Декатлон ще избира най-добрите мотивационни видеа, които да бъдат публикувани на уебсайта на играта (card.decathlon.bg/glasuvane). Екипът на Декатлон ще се свърже с всяко училище, чието видео е одобрено за публикуване, за потвърждение на класирането сред финалистите за съответния месец.

От петнадесето число до края на съответния месец, на страницата (card.decathlon.bg/glasuvane) притежателите на карта Декатлон ще могат да гласуват кое училище да бъде финалният победител. Всеки потребител, който не притежава карта Декатлон, може да създаде такава безплатно и доброволно, за да може да гласува. Създаването на карта Декатлон се осъществява онлайн от линка - https://www.decathlon.bg/authentification?back=my-account#nomPage=defaut.

Училището с най-много гласове към последното число на съответният месец ще бъде обявено като победител. В случай на отказ за участие от страна на училището-победител, автоматично победител става следващото по брой гласове училище.

На първо число на всеки месец ще бъде обявяван победителят от предходния месец. Обявяването на победителя за съответния месец ще бъде в страницата на играта https://card.decathlon.bg/decatour.

Представител на Декатлон ще се свърже със спечелилото училище, непосредствено след обявяването на победителя.

Декатлон ще помогне на спечелилото училище да организира спортен празник.

Декатлон ще дари екипировка на училището, която то ще запази след състоялия се спортен празник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара