Спечелете пътуване до Германия и 100 USB-стика от Krombacher


Краен срок - 28 февруари 2019

Искате ли да спечелите пътуване до Германия ✈?

Перфектно, защото "Pourfection" се завръща! Покажете ни как идеално наливате своя перфектен Кромбахер🍺 като използвате хаштаг #Krombacher #Pourfection2019 и спечелете тридневно пътуване, по време на което да ни посетите в Кромбах 😉!

Участието е отворено за всички физически лица с личен профил във Facebook и постоянно местожителство в Република България. Всеки има право да участва само веднъж с един Facebook акаунт.

Минималната възраст за участие се основава на законната възраст за консумация на бира. Ето защо възрастовите ограничения са, както следва: Участници от Република България трябва имат навършени 18 (осемнадесет) години.

Потребителите създават собствен видеоклип, в който по избран от тях начин наливат продукт на Krombacher. За целта могат да бъдат използвани наливна бира Krombacher, Krombacher бира в бутилка или кенове с бира Krombacher. Потребителите споделят видеоклипа си с помощта на хаштаговете #Pourfection2019 и #Krombacher на Facebook страницата на Krombacher
International чрез предоставеното в отделен раздел приложение "Pourfection2019".

Krombacher ще раздаде награди въз основа на критерии, описани детайлно в раздел 4.

Чрез качването на видеоклипа и използването на хаштаговете #Pourfection2019 и #Krombacher, участникът приема настоящите Общи условия.

С участието си в състезанието потребителите се съгласяват, че тяхното потребителско име и текущо местоположение могат да бъдат публикувани на Facebook страниците на Krombacher (KrombacherUK, KrombacherItalia, KrombacherKorea, KrombacherBulgaria, KrombacherEspana и Krombacher International).

Кромбахер ще се свърже с всички победители до 14. Март 2019 г., за да получи потвърждение от участниците за тяхното собствено и фамилно име, възраст и пълен адрес.

Участниците се съгласяват, че видеоклиповете, публикувани за състезанието може да бъдат публикувани на други дигитални Krombacher канали (като уебсайт, Инстаграм) и други медии за публикуване. Така Krombacher има право да използва, съхранява и обработва видеоклиповете без ограничение на мястото Krombacher International GmbH, Hagener Straße 261, 57223 Kreuztal и съдържанието им за период, ограничен до пет години. Krombacher също така има право да редактира и адаптира материала, по-специално да го съкрати и да
публикува само извадки и да използва цитати, както и да го обработва за подходящата медия.

По една основна награда ще бъде присъдена на всяка, отговаряща на условията, страна. След приключване на периода за участие, Krombacher ще избере потенциален победител измежду всички, имащи право на участие видеоклипове, въз основа на следните критерии: качество (25%), оригиналност Krombacher International GmbH, Hagener Straße 261, 57223 Kreuztal
(25%), съгласуваност с имиджа на марката Krombacher (25%) и брой "харесвания"
във Facebook, получени от видеоклипа на участника (25%).

Основната награда включва кратко пътуване до Krombach от 26. до 28. Април 2019 г. Основният вносител на марката за България - фирма ЮРО 2001 ООД поема разходите за полет - отиване за победителя в икономична класа до най-близкото летище в Германия (Дюселдорф, Кьолн или Франкфурт). Krombacher поема разходите за следното: обратен полет за победителя в икономична класа от най-близкото летище в Германия (Дюселдорф, Кьолн или Франкфурт), настаняване в тризвезден хотел в Зиген (Siegen) за престой от две (2) нощувки на база
единична стая с включена закуска, трансфери от германското летище до хотела в Зиген и обратно от хотела до летището, трансфери до организираните събития и обратно до хотела, както и храна и напитки по време на събитието в Германия.

Разходите за пътуване от местожителството до най-близкото местно летище и връщане от местното летище до местожителството на победителя няма да бъдат покрити от Krombacher. Тези разходи и всички разходи, необходими за издаване на виза за пътуване, са отговорност на носителя на наградата.

В допълнение към основната награда ще бъдат раздадени и утешителни награди: Krombacher ще подари брандирани USB-стикове на първите 100 (сто) участници от всяка страна.

Наградените ще бъдат информирани от Krombacher чрез лично съобщение във Facebook и ще бъдат помолени да се свържат с Krombacher. След това всеки награден ще бъде информиран за следващите стъпки. Само с наградените ще бъде осъществен контакт чрез лично съобщение.

Следните правила се прилагат за всички награди: Паричното възстановяване на равностойността на наградата е невъзможно. Наградата не може да бъде прехвърлена на друг човек.

Ако наградените не отговорят на Krombacher в рамките на 7 календарни дни след уведомлението, те ще загубят всички права над наградата, а друго лице ще бъде определено за победител въз основа на горепосочените критерии.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара