Спечелете 3 портативни тонколони Corona


Краен срок - 10 януари 2019

Как изглежда твоят зимен рай?

Отговори с текст или авторска снимка под поста и може да станеш един от трима, които ще бъдат възнаградени с портативна тонколона Corona.

За да участва за награда от Играта, участникът е необходимо да извърши следните действия в посочената по-долу последователност:
a) Да посети Фейсбук Страницата на Corona: https://www.facebook.com/Corona-137709069584471/ Да се запознае с официалните правила на Играта. Чрез участието си в Играта той автоматично се съгласява с тях.

b) На 7 януари, 2019 г. на стената в Страницата ще бъде публикуван игрален пост.
c) Постът представлява задача, на която Участникът трябва да отговори с текст или авторска снимка в коментар под поста.
d) Въпросът е: „Как изглежда твоят зимен рай? Отговори с текст или авторска снимка под поста и може да спечелиш една от 3-те портативни тонколонки Corona.”

От всички участници с валидно зачетени коментари, чрез томбола ще бъдат изтеглени общо 3 (трима) спечелили. Тегленето на томболата за определяне на спечелили участници ще се извърши на 11.01.2019 г.

В Играта участват само отговори, публикувани под игралния пост, публикуван от Организатора. В Играта НЕ участват отговори под споделен от Участник в играта пост/коментар.

Публикуваните отговори, както и коментарите към тях, не трябва да съдържат: обидно или вулгарно съдържание, както и такова, което накърнява добрите нрави или законоустановения ред, подтиква към насилие, разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, което приканва към агресия. Съдържанието на отговора не трябва да представлява или да може да се приеме като явна или скрита реклама и/или продуктово позициониране на продукти, различни от тези на бира Corona, както и не трябва да насърчава към прекомерна консумация на алкохол. Ако участието е със снимка, авторът на произведението поема отговорност всички лица на снимката да са на видима възраст 25 години или повече, както и да са навършили 18 години.

Организаторът си запазва правото да дисквалифицира и скрива/изтрива отговор, който не отговаря на условията по т.7.4. тук по-горе.

В рамките на деня след провеждане на томбола, на стената на бира Corona ще бъдат публикувани имената на 3-мата спечелили.

Спечелилите трябва да изпратят, в срок от 5 работни дни след обявяването им, лично съобщение на ФБ страницата на бира Corona https://www.facebook.com/Corona-137709069584471/, с което да предоставят информация за трите си имена по лична карта, пълен адрес за доставка и мобилен телефон за връзка. В случай че спечелил не предостави информацията в този срок, наградата се предоставя на изтеглен резервен спечелил.

Наградите се получават по куриер за сметка на Организатора в срок до 30 работни дни между 09:00 и 17:00 часа, след като спечелилият е предоставил пълни и коректни данни.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара