Спечелете 50 страхотни календара от Queens Juice


Краен срок - 10 януари 2019

Време е за ИГРА и те предизвикваме да направиш добрина. 🤗 Тагни в коментар приятел, който заслужава да спечели новия ни страхотен календар и по този начин го включваш в томболата. 👌

Можеш и да го помолиш да върне жеста след това, ако искаш и за теб. 😉 Приготвили сме цели 50 календара! 🤩

Участието в играта не е обвързано с покупка от страна на Участника.
Всеки потребител участва еднократно в томболата, независимо от броя на коментарите или снимките, които е публикувал.

С публикуването коментар, отговарящ на зададените съгласно т. 1 по-горе условия, Участникът потвърждава, че се е запознал и приема тези Официални правила за участие в играта.

Наградите в играта “Кой заслужава да спечели календар?” са 50 календара Queen’s, като победителите са 50 (петдесет). Победителите ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специализиран софтуер.

Печелившите участници ще бъдат обявени в пост на Facebook страницата на Queens Juice на 11.01.2019 г.

Печелившите участници трябва да попълнят своите данни в специално създадена форма, която ще им бъде изпратена на лично съобщение след края на играта. Наградата се изпраща на посочените от печелившите адреси изцяло за сметка на Организатора.

Участниците губят правото си да получат наградата, ако не попълнят формата с необходиматая информация в рамките на 10 дни от датата на изпращане на личното съобщение към тях или сами не се свържат чрез лично съобщение с Организатора на играта на страницата Queen’s Juice в рамките на 10 дни след обявяване на печелившите.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара